Familia lui Alexandru Arșinel este extrem de îngrijorată! Medicii au dat o veste tristă

Publicat: 23 aug. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este tot mai gravă, după cum a fost înștiințată familia actorului. Medicii care îl tratează la Spitalul Elias fac tot ce se poate pentru el, însă răspunsurile la tratamente nu par să fie îmbucurătoare. 

Alexandru Arșinel nu-și revine, deși medicii fac eforturi pentru a-i ameliora starea de sănătate. Din ultimele informații pe care CANCAN.RO le are, se menține un sindrom inflamator persistent și agresiv, spun medicii.

Marelui actor i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă. Fără a i se descoperi, din nefericire, sursa infecției. De asemenea, nici tomografia computerizată recent efectuată nu a identificat o cauză a sindromului infecțios. Alexandru Arșinel rămâne, în continuare, sub supraveghere permanentă și sub terapie antibiotică amplă.

Potrivit surselor noastre, pe fișa de evaluare mai scrie că, din punct de vedere cardiologic, pacientul are antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene.

Aceste dispozitive asociază un risc major de infectare în contextul actual, motiv pentru care vor fi necesare investigații cardiologice amănunțite în perioada imediat următoare. Iar rezultatul acestora ar putea fi decisiv pentru evoluție și prognostic. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe CANCAN.RO.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil

În urmă cu o lună s-a aflat că actorul a fost internat într-un azil de bătrâni de lângă București după ce problemele lui medicale s-au înmulțit.

Conform unor surse, acesta ar fi suferit inclusiv o cădere psihică. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Publicat: 23 aug. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă