Decizie de ultimă oră în cazul lui Alexandru Arșinel! Familia a făcut totul în mare secret

Publicat: 31 aug. 2022, 11:27 Autor: Maria Apostol Vedete

După circa o săptămână de când a ajuns la Spitalul Fundeni, Alexandru Arșinel a fost externat la cererea familiei, care între timp a luat o decizie radicală. Actorul nu va mai fi internat nici la azil, ci într-un loc în care va beneficia de serviciile unor adevărați specialiști. 

Alexandru Arșinel a trecut prin momente de cumpănă din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat pe perioada în care a stat internat într-un azil. Acesta a fost transportat la Spitalul Fundeni pentru tratament de specialitate. dar și pentru mai multe investigații. Medicii de-aici i-au administrat antibiotice din cauza unei infecții care i-a pus viața în pericol.

Potrivit unor surse, doctorii au făcut eforturi supraomenești pentru a-i ameliora starea de sănătate. Și au reușit pe alocuri. Starea medicală a marelui actor este mai bună acum. I s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă. Însă, chiar și-așa, nu i s-a descoperit sursa infecției. În plus, nici tomografia computerizată nu a fost relevantă.

În aceste condiții, Alexandru Arșinel a rămas sub stricta supraveghere a medicilor și sub terapie antibiotică amplă. Între timp, starea de sănătate a marelui actor a fost reabilitată la Spitalul Fundeni, iar familia a luat o decizie radicală. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Alexandru Arșinel a ajuns numai piele și os

În urmă cu o lună s-a aflat că actorul a fost internat într-un azil de bătrâni de lângă București după ce problemele lui medicale s-au înmulțit.

Conform unor surse, acesta ar fi suferit inclusiv o cădere psihică. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Publicat: 31 aug. 2022, 11:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă