Ce se ascunde despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Familia a cerut externarea lui după ce a fost luat cu ambulanța la spital

Publicat: 02 feb. 2022, 10:44 Autor: Maria Apostol Vedete

În ultimele luni îndrăgitul actor a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor din cauza unor probleme la inimă. Iată că, marți seara, la domiciliul lui Alexandru Arșinel a fost chemată din nou o ambulanță, care l-a transportat de urgență la spital. Deși starea sa părea gravă, familia acestuia a decis externarea lui, în mod inexplicabil, câteva ore mai târziu. 

Din primele informații, actorul era conștient și cooperant. Ambulanța a sosit la solicitarea actorului, care a acuzat stări de rău. După un prim consult, Alexandru Arșinel a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Altfel, la locuința lui Alexandru Arșinel a fost, marți, forfotă mare. Prima vizită a primit-o din partea poștașului care, probabil, i-a adus pensia lunară.

Ulterior, la apartamentul pe care Alexandru Arșinel îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni, a sosit și fiul său cel mare, Bogdan. Acesta a adus câteva pungi cu alimente și niște scutece pentru adulți. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Arșinel a dezvăluit că este oficial pensionar. După ce contractul său pentru funcția de consultant artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit anul trecut, considerându-l vinovat pentru acest lucru pe Nicușor Dan, edilul Capitalei. Situția l-a supărat enorm pe artist.

Alexandru Arșinel, demis din poziția de director

Nu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mișcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu”, a spus Alexandru Arşinel.

Fostul primar Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat pe Nicușor Dan, actualul edil, după ce acesta nu i-a prelungit contractul lui Alexandru Arșinel la Teatrul Constantin Tănase.

Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Publicat: 02 feb. 2022, 10:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă