Ce avere are Alexandru Arșinel. Renumitul actor este plătit extrem de bine în fiecare lună

Publicat: 05 Aug. 2020, 13:05 Vedete
Ce avere are Alexandru Arșinel. Renumitul actor este plătit extrem de bine în fiecare lună

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Datorită talentului său, actorul câștigă o pensie frumoasă în fiecare lună, de ordinul zecilor de mii de lei. Acesta beneficiază, pe lângă pensie, de o indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii, dar și de o pensie de revoluționar.

Renumitul actor, în vârstă de 81 de ani este plătit extrem de bine în fiecare lună. Fostul șef al Teatrului de Revistă Tănase s-ar fi implicat în evenimentele dramatice din decembrie 1989 și pentru acest lucru, primește lunar o pensie de la stat, pentru contribuția sa la victoria Revoluției române. Actorul a recunoscut faptul că în acele zile se afla în Sala Radio, pentru a înregistra scenete pentru Revelion, nu pentru că ținea neapărat să lupte!, potrivit gândul.ro

Ce avere are Alexandru Arșinel

Potrivit actului oficial, în 2019, acesta a încasat 33.720 lei, pensia de revoluţionar, 73.512 lei pensia pentru munca sa, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii, dar și alți 10.800 de lei o indemnizație handicap gr. 2 pentru că o îngrijește pe soția bolnavă. Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Totodată, este cunoscut faptul că actorul deține un apartament de 225 mp în Capitală și două case de vacanță, la Sinaia și Crevedia. De asemenea, el mai are patru terenuri, dar și o treime din casa părintească de la Dolhasca, județul Suceava.

Alexandru Arşinel: „Îmi e dor de Stela”

Alexandru Arșinel a trecut prin foarte multe greutăți și chiar dacă a fost greu, a durut și parcă simțea că nimic din jur nu mai mergea cum trebuie, actorul a continuat să zâmbească: ”Am început să simt greutatea anilor, nu e ușor să alergi pe picioare”. Arșinel a vorbit într-un interviu pentru Click despre ce îi este dor, dar și despre cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus.

Actorului îi este dor de Stela Popescu, una dintre marile stele de pe scena teatrului românesc: „Îmi e dor de Stela (se întristează), am revăzut perioada asta multe materiale cu noi doi, dar și alți artiști și făceam diferența între unele cupluri. Toți am avut ceva aparte. Am colaborat și cu Marius Țeicu, cu care am făcut multe deplasări în lume și am fost în multe locuri. Și el este un băiat destul de lovit de soarta asta”, citează Viva. ”Ce vremuri erau când făceam cuplu cu Stela Popescu, în câte filme și scenete am jucat. Le-am revăzut cu drag… îmi e așa de dor de ea…. Eram tineri amândoi”, a continuat actorul.

Publicat: 05 Aug. 2020, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă