Alexandru Arșinel și soția lui au stat în autoizolare: ”Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră”

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:06 Vedete

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a împlinit recent vârsta de 81 de ani. Ba mai mult decât atât, a și oferit declarații în cadrul unui interviu.

Alexandru Arșinel a trecut prin foarte multe greutăți și chiar dacă a fost greu, a durut și parcă simțea că nimic din jur nu mai mergea cum trebuie, actorul a continuat să zâmbească: ”Am început să simt greutatea anilor, nu e ușor să alergi pe picioare”. Arșinel a vorbit într-un interviu pentru Click despre ce îi este dor, dar și despre cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus.

Actorului îi este dor de Stela Popescu, una dintre marile stele de pe scena teatrului românesc: „Îmi e dor de Stela (se întristează), am revăzut perioada asta multe materiale cu noi doi, dar și alți artiști și făceam diferența între unele cupluri. Toți am avut ceva aparte. Am colaborat și cu Marius Țeicu, cu care am făcut multe deplasări în lume și am fost în multe locuri. Și el este un băiat destul de lovit de soarta asta”, citează Viva.

”Ce vremuri erau când făceam cuplu cu Stela Popescu, în câte filme și scenete am jucat. Le-am revăzut cu drag… îmi e așa de dor de ea…. Eram tineri amândoi”, a continuat actorul.

Alexandru Arșinel a stat în izolare

„Am stat mai mult sau mai puţin cu mască pe figură, când am mai ieşit din casă. Am mai fost pe la teatru, prin oraş, cu treburi. Noi, cei de peste 65 ani, am fost interzişi să supravieţuim, am fost condamnaţi. Eu am avut o sarcină în plus faţă de persoana soţiei mele care este grav bolnavă, fiind paralizată. Ea e condamnată la pat, însă mâna dreaptă o mai mişcă şi picioarele le târaie. Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, COVID-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii. Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi. Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă”, a spus el.

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:06 Vedete
Pe aceeași temă