A facut curatenie si a gasit sub pat un bilet de avion vechi de aproape 20 de ani! S-a dus cu el la aeroport a avut o supriza de proportii. Cateva zile mai tarziu…

Publicat: 06 feb. 2018, 10:11 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Statele Unite ale Americii a facut recent o descoperire care l-a pus pe ganduri.

Acesta a facut curatenie si a inceput sa mute toate lucrurile din dormitor, iar cand a ajuns si in preajma patului a avut parte de o reala surpriza. John Walker a gasit un bilet de avion, vechi de 19 ani.

Si-a adus rapid aminte ca in urma cu aproape 20 de ani trebuia sa ajunga la nunta unui cumnat, dar din cauza unor probleme nu a mai reusit sa plece. Totodata, si-a amintit rapid ca nu a vrut sa piarda atunci banii investiti in bilet, dar ca nu a putut sa recupereze suma pe care a platit-o.

A facut curatenie si a gasit sub pat un bilet de avion vechi

Ca un soi de gluma, John Walker s-a dus cu biletul de avion la aeroport. In anul 1999 platise pentru acea calatorie 400 de dolari, dar nu a mai reusit sa plece la nunta pe care o avea in familie.

A incercat o singura data sa isi recupereze banii, insa a primit un raspuns negativ din partea companiei de zbor. Totusi, el putea folosi acel bilet pentru a pleca intr-o alta vacanta.

Anii au trecut, iar John Walker a pus acel bilet intr-o cutie alaturi de alte documente, sub pat, si a uitat de el. Cand a inspectat recent bucata de hartie, americanul a vazut ca aceasta se pastrase foarte bine si si-a incercat iarasi norocul.

A facut curatenie si a gasit sub pat un bilet de avion vechi

Odata ajuns pe aeroport, barbatul din orasul Greensboro a decis sa caute compania de la care achizitionase initial acel bilet. Doar ca a avut o surpriza cand a descoperit ca aceasta nu mai exista, insa toata baza de date fusese transferata la o alta firma.

John Walker a incercat sa dea de urma companiei „United Airlines” si a petrecut cateva zile dand mai multe telefoane. Aproape s-a dat batut cand a observat ca nu are niciun fel de rezultat, dar a decis sa incerce o ultima varianta.

In momentul in care le-a scris pe Twitter celor de la actuala companie aeriana, acesta a primit un raspuns pozitiv aproape pe loc. A mai aflat si ca acel bilet valoreaza acum 570 de dolari, dar si ca il poate folosi oricand isi doreste sa plece in vacanta.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 feb. 2018, 10:11 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă