EXCLUSIV | Tiberiu Ioana, din “Băieți Deștepți”, a filmat cu fiica lui Connect-R: “Maya a gestionat orele zilnice de filmare cu o statornicie și o determinare extraordinare”

Publicat: 26 sept. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Tiberiu Ioana, actor și producător al filmului “Băieți Deștepți”, ce urmează să apară în curând în cinematografe, ne-a dezvăluit detalii de pe platourile de filmare.

Tiberiu Ioana joacă unul dintre personajele principale din filmul “Băieți Deștepți”, un nou film de acțiune-comedie în regia lui Igor Cobileanski, care va fi distribuit în cinematografele din toată țara începând din 13 octombrie.

Totodată, Tiberiu este și producător general al lungmetrajului care aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, toamna aceasta îi vom vedea în “Băieți Deștepți” pe Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu, Dan Bursuc și mulți alții.

Tiberiu Ioana, actor și producător înBăieți Deștepți„: „Maya s-a descurcat absolut minunat”

Filmul de acțiune-comedie îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată. În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului.

Tiberiu, ești unul dintre protagoniștii filmului Băieți deștepți și totodată producător. Cum gestionezi cele 2 roluri?

Cele 2 roluri le-am gestionat cât am putut de bine. M-am pregătit foarte mult pentru rolul lui Leo, un personaj drag mie, cu care sunt foarte similar din multe puncte de vedere. Dar și foarte diferit în anumite privințe. În același timp am fost și producătorul peliculei. Si mă bucur mult că de la film la film reușesc să devin mai învățat în ale producției, reușind să fac această meserie tot mai bine.

În film faci echipă cu Sergiu Costache si Silviu Mircescu din “Clanul” de la PRO TV, cum a fost să lucrezi cu ei?

Sunt onorat să fiu în același proiect cu acești doi actori extraordinar de buni, care m-au ajutat foarte mult în a-mi construi personajul.

Fiica ta din film, Maya, este fiica lui Connect-R. Cum s-a descurcat micuța artistă în primul său rol de pe marele ecran?

Maya s-a descurcat absolut minunat, a gestionat orele zilnice de filmare cu o statornicie și o determinare extraordinare. De-abia aștept să facem și partea a doua a filmului, la care sper să participe și ea.

Tiberiu Ioana: „Am întâmpinat multe provocări, de la schimbarea locației la probleme tehnice”

Ce provocări ai întâmpinat în realizarea acestui film?

Am întâmpinat multe provocări, de la schimbarea locației la probleme tehnice. Dar le-am depășit cu succes și ne bucurăm că am dus la bun sfârșit acest proiect. Si că putem să vi-l oferim în forma lui cea mai bună.

Ce ne poți spune despre personajul tău?

Pot spune că îmi este un personaj foarte drag, la care am muncit foarte mult. Am încercat să mă contopesc cu personajul cât mai bine, să îl aduc pe Tiberiu cât mai aproape de Leo.

Ești un om ocupat, gestionezi mai multe proiecte în paralel. Si, iată, ai apucat-o și pe drumul actoriei. Cum reușești să le gestionezi pe toate și cum echilibrezi viața personală cu cea profesională?

Când faci ceea ce-ți place găsești soluții pentru orice. Chiar dacă este greu să lucrezi pe mai multe planuri de-odată, la sfârșitul zilei, când le vezi pe toate puse la punct și vezi realizările îți trec toți nervii, toate frustrările și toată oboseala.

Tiberiu Ioana a filmat clip cu Alex Velea, colegul lui de laBăieți Deștepți„: „La filmări ne-am distrat, ne-am jucat chiar barbut în pauze”

Pregătești încă un film, Kfetele – spune-ne mai multe despre asta.

Pregătesc un nou film, care, din punctul meu de vedere este un proiect extraordinar de bun. Cu personaje foarte carismatice interpretate de nume mari precum Maia Morgerstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Alina Eremia, Emil Rengle. E un film care cred că va zgudui industria cinematografică din România.

Joci și în noul videoclip Alex Velea, Vulgar, iar artistul face parte și din distribuția filmului “Băieți Deștepți”. Cum a fost experiența la filmarea unui videoclip?

Este o piesă superbă, care mi-a plăcut de când am ascultat-o prima oară. Iar la filmări ne-am distrat, ne-am jucat chiar barbut în pauze…a fost o experiență pe cinste. Și mă bucur că am fost alături de Alex Velea, căruia îi și mulțumesc pentru prietenie și implicarea în film.

Ce vedete joacă în Băieți Deștepți?

Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, protagoniștii filmului, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste. Dar și pe Cristian Iacob, de data aceasta în rolul notoriului Narcis. Din distribuția filmului fac parte și artiști autohtoni îndrăgiți, precum Alex Velea, Ruby, Vali Vijelie, Johny Romano și Dan Bursuc.

Igor Cobileanski, câștigătorul a mai multe Premii GOPO, a regizat “Băieți Deștepți” după un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana și Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana.

Echipa de producție este formată din Tiberiu Ioana în rolul de producător general și Alexandra Elena Butnaru în rolul producătorului executiv. Echipa din spatele camerelor îi are în componență pe directorul de imagine Cristian, stilista și designer de modă Liana Obancea. Muzica este asigurată de Petru Bârlădeanu.

Foto: PR Băieți Deștepți

Publicat: 26 sept. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă