Arta cere sacrificii! Ce eforturi face Ruby pentru a învăța rolul primit în cel mai nou film românesc

Publicat: 22 apr. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Ruby și-a luat în serios rolul pe  care l-a primit în filmul „Băieți deștepți”. Artista a fost surprinsă în mijlocul acțiunii, în timp ce își repeta replicile.

Cei care au produs filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” au trecut din nou la treabă și filmează o nouă producție. Iar Ruby este unul dintre personajele principale!

Conform unor surse, o parte serioasă din distribuția filmului „Băieți deștepți”, care va ajunge în cinema, cel mai probabil, în toamna acestui an, este formată din: Sergiu costache, Silviu Mircescu, Olimpia Melinte, Alex Velea, Vali Vijelie, Cristi Iacob, Gabriel Costin, Cristi Mitrea, Dan Bursuc, iar surpriza este Maya Mihalache, fiica lui Connect-R. Aceleași surse susțin că muzica peliculei va fi realizată de către Connect-R.

Bugetul alocat pentru filmul „Băieți deștepți” se ridică la 300.000€. Iar banii par a fi direcționați corespunzător, deoarece pilonul acestei producții este unul dintre protagoniștii „Zăpadă, ceai și dragoste”, Tiberiu Mihail Ioan. El este și personajul care o acompaniază pe Ruby în mai toate scenele. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ruby ascunde o dramă de familie

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 22 apr. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×