Cine este milionarul care i-a umplut conturile lui Ruby. Cei doi bifează întâlniri ”pe neve”!

Publicat: 07 feb. 2022, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite și sexy artiste din showbiz, motiv pentru care semnează contracte de imagine pe bandă rulantă. Cel mai bănos dintre ele l-a ”parafat” însă cu un cunoscut milionar supranumit ”șmecherul cazinourilor”. 

Ruby a dat lovitura în plan financiar în ultima perioadă datorită contractele de imagine pe care le-a semnat cu societăți din lumea jocurilor de noroc. Sursele CANCAN.RO susțin că artista a fost ajutată de relația extrem de apropiată pe care o are cu Sorin Constantinescu, supranumit ”Șmecherul cazinourilor”. Avem toate detaliile și vi le prezentăm în exclusivitate!

La mijlocul anului trecut, Ruby a fost fotogafiată la diverse întâlniri cu un bărbat trecut bine de 50 de ani, atent la tot și la toate, așa cum CANCAN.RO vă prezenta la vremea respectivă (DETALII AICI). Ceva mai târziu, potentul bărbat avea să-i aducă mari beneficii financiare solistei. Până acum, Ruby a încasat peste 200.000 de euro din aceste înțelegeri, susțin surse autorizate.

Succes financiar scrie pe Ruby! Nu întâmplător, ci datorită sentimentelor frumoase pe care Sorin Constantinescu, poreclit ”Șmecherul cazinourilor”, le are față de sexoasa brunetă.

El este totodată și acționar la site-ul promovat de Ruby. Omul de afaceri i-a intrat și el adânc în suflet lui Ruby, iar relația lor ar fi extrem de apropiată. Firesc, de altfel, din moment ce bărbatul are mare grijă ca solista să fie cap de listă atunci când vine vorba de contracte de publicitate din lumea jocurilor de noroc. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ruby ascunde o dramă de familie

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 07 feb. 2022, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×