Antonia și Alex Velea, vacanță de 5 stele în Dubai! Cum și-a sărbătorit artistul ziua de naștere

Publicat: 19 mai 2023, 12:57 Autor: Camelia Vedete

Alex Velea și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Antonia l-a surprins cu o vacanță de câteva zile în Dubai, una dintre destinațiile de călătorie preferate ale celor doi.

Cei doi au petrecut zile însorite și o experiență de 5 stele la prestigiosul Palazzo Versace. Hotelul este o capodoperă neoclasică cu influențe ale arhitecturii arabe, cu intrare impresionantă, tavane înalte, grădini amenajate și o gamă de mobilier italian, un adevărat simbol al stilului de viață Versace.

”A fost o petrecere specială într-un loc fabulos unde am fost întâmpinați exemplar, ne-am bucurat de un loc superb, spectaculos, ne-am relaxat la soare. Mâncarea a fost excelentă, iar Alex a primit și un tort delicios. Chiar a fost o vacanță minunată, aveam nevoie să ne încărcăm bateriile, iar Palazzo Versace Dubai a fost locul ideal”, a spus Antonia.

Antonia a avut un început de an bun care a culminat cu lansarea filmului ”Haita de acțiune” în care a avut rol principal, dar și cu single-ul ”Dududum”. Vara se anunță plină de concerte și cu piese noi care urmează să fie lansate.

Antonia, propunere „indecentă” din partea unui cuplu

Antonia a primit o propunere „indecentă” din partea unui cuplu de bogați. I-au oferit o sumă uriașă pentru o favoare.

Antonia a oferit mult timp pachetele „Meeyt & Greet”. Prin prisma acestora, fanii vedetei puteau achita o sumă mai mare de bani pentru a o putea cunoaşte personal pe artistă.

Antonia, propunere „indecentă” din partea unui cuplu

Astfel, la un moment dat, iubita lui Alex Velea a fost nevoită să ia masa împreună cu un cuplu de bogătași. Însă, vedeta spune că s-a gândit foarte bine înainte de a accepta invitația, ba chiar s-a consultat și cu managerului său.

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost.”, a precizat artista.

Publicat: 19 mai 2023, 12:57 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă