EXCLUSIV Răsturnare de situație! Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș!

Publicat: 09 Dec. 2019, 12:09 News

Cornel Galeș și-a pierdut viața pe 1 decembrie, într-un accident rutier, în Spania. El s-ar fi aflat în mașină cu alți doi prieteni, unul care acum se află în comă, și al doilea care dispăruse.

Polițiștii din Spania au reușit să-l găsească pe bărbatul care se afla în mașină cu Galeș în momentul accidentului, și care a fugit de la fața locului: Se pare că pe cel dispărut l-au găsit și este arestat, a declarat Doina Belu, nașa lui Galeș, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Foarte probabil, bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, acesta fiind și motivul, cred anchetatorii, pentru care a fugit.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară astăzi, pe data de 10 decembrie. Fosta lui iubită, Viviana Mantoiu, a plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București.

Cum a murit Cornel Galeș

Tragedia  a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș pentru CIAO.RO.

Unde va fi îngropat Cornel Galeș

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc zilele trecute. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, Cornel a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o enorm și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală. Soțul Ilenei Ciuculete are trecut, de altfel, numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste.

 

Publicat: 09 Dec. 2019, 12:09 News
Tags:
Pe aceeași temă