EXCLUSIV| Ramona Bădescu a dezvăluit numele copilului și a izbucnit în lacrimi! Se teme că tatăl ei, grav bolnav, nu-și va vedea nepoțelul

Publicat: 12 sept. 2020, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete

S-a aflat cum îl cheamă pe fiul Ramonei Bădescu și al iubitului său italian. După un an de zile timp în care a ținut secret numele băiețelului ei, Ramona Bădescu a făcut mai multe dezvăluiri.  

Vedeta s-a emoționat și a plâns în direct în cadrul unei emisiuni de la Rai 1 în care a fost invitată ieri, „Storie Italiane” , prezentată de  Eleonora Daniele. Acolo a vorbit despre viața sa de când este mamă, despre cum este fiul său, pe care îl cheamă Ignazio, nume ales de tatăl copilului, dar și despre starea de sănătate a tatălui său, Cristel Bădescu, care mâine, 12 septembrie, împlinește vârsta de 89 de ani!

„Se poate să devii mamă la 50 de ani”, a declarat Ramona Bădescu la Rai1, atunci când a fost întrebată despre cum s-a schimbat viața ei de când este mamă și are un fiu. De asemenea, atunci când a vorbit despre băiatul său, Ramona i-a spus pe nume, Ignazio, ceea ce nu s-a întâmplat la intervențiile televizate din România.

Așadar,  pe fiul Ramonei Bădescu,  pe care actrița și cântăreața îl are cu iubitul său italian, și despre care a spus că este jumătate român și jumătate sicilian, după tatăl său, îl cheamă Ignazio. Micuțul va împlini un an pe data de 17 septembrie, atunci când vedeta îi va pregăti și un mic party pentru a-l sărbători. Celebra româncă a acordat un interviu emoționant televiziunii italiene și nu s-a putut abține să nu plângă atunci când a vorbit despre familia sa, părinții săi, Liana și Cristel, care sunt în România, la Craiova, și pe care nu i-a mai văzut de un an de zile,  de când a născut.

Tatăl Ramonei împlinește mâine, 12 septembrie 89 de ani, iar vedeta nu îi poate fi alături pentru că nu găsește zbor de întoarcere în Italia, dacă vine mâine în România. Faptul că nu poate fi alături de părintele său care este și într-o stare de sănătate precară și având în vedere că nu a lipsit niciodată de la nicio aniversare de-a lor, o macină acum pe Bădescu. „Este pentru prima oară când nu voi fi alături de tatăl meu care împlinește 89 de ani. Niciodată nu am lipsit de acasă la aniversarea părinților mei. Este dureros, cu atât mai mult cu cât tatăl meu este bolnav, nu se simte bine, nu mai are așa putere și îmi face rău să îl știu așa! Fratele meu care este medic are grijă de el. Familia este foarte importantă pentru mine, este totul! Părinții mei au fost lângă mine aici, în Italia, anul trecut când am născut. Visul lor cel mai mare era să aibă un nepot și de la mine. Nu i-am mai văzut fizic de un an, de anul trecut din septembrie! Aș putea să vin acasă, dar ar însemna să stau doar câteva ore pentru că nu am găsit zbor de întoarcere,  după aceea ar trebui să stau două săptămâni în izolare când mă întorc în Italia, dar nu asta ar fi problema. Problema e că nu am găsit zbor de întoarcere”, a povestit Ramona Bădescu, cu lacrimi în ochi.

Ramona Bădescu a devenit mama unui băiețel, pe care l-a numit Ignazio, anul trecut pe data de 17 septembrie. Copilul nu este încă botezat, însă după ce împlinește un an, vedeta speră să organizeze și ceremonia de creștinare a micuțului.

Publicat: 12 sept. 2020, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×