Exclusiv| Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a infectat cu Covid 19! „Virusul există și este foarte pervers”

Publicat: 24 Sep. 2021, 10:04 Vedete

Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a infectat cu Covid 19! Fostul om de afaceri confirmă faptul că a fost testat pozitiv și laudă promptitudinea spitalelor și profesionalismul de care dau dovadă medicii din România. 

Omul de afaceri Irinel Columbeanu are Coronavirus și a fost internat de urgență. La 64 de ani, fostul soț al Monicăi Gabor a decis că este cazul să solicite ajutorul cadrelor medicale, așa că a chemat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Ilfov.

Prima declarație după ce s-a infectat cu Covid 19

Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat, nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat. Până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși. Chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19. Ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, ne-a declarat, în exclusivitate, fostul om de afaceri.

În ultimele zile din ce în ce mai multe vedete și persoane publice au ajuns la spital din cauza Coronavirusului. Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu sunt doar câțiva dintre cei care se  luptă cu temutul virus. Irinel Columbeanu nu este în stare gravă și este în afară oricărui pericol.

Întrebat într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO ce își mai dorește pentru el, Irinel Columbeanu a răspuns: “Vremuri cât mai interesant de traversat”. Și chiar dacă viața l-a încercat în ultima perioadă, regretele nu par să își aibă rostul. “E prea devreme și eu sunt prea mărunt pentru astfel de aprecieri”, a mai completat acesta.

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de aproximtiv 150 de milioane de euro. Dar a pierdut aproape tot. Dintr-o vila ca în reviste a ajuns să trăiască într-un apartament de două camere, cu chirie.

 

Publicat: 24 Sep. 2021, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă