EXCLUSIV| Mărioara Man Gheorghe și Elena Merișoreanu, spectacol în biserică! Ce gest emoționant au făcut preoteasa și tatăl Elenei Gheorghe!

Publicat: 23 apr. 2022, 10:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mărioara Man Gheorghe și Elena Merișoreanu, împreună cu alți artiști, spectacol în biserică.

Mărioara Man Gheorghe și Elena Merișoreanu, împreună cu alți artiști, au făcut un adevărat spectacol la biserica din Clinceni, unde slujește tatăl Elenei Gheorghe.

Totul s-a întâmplat în duminica de Florii. Biserica a fost plină, iar copiii au plecat acasă cu pachete cu dulciuri.

Mărioara Man Gheorghe, Elena Merișoreanu și alți artiști au cântat la biserică

În Ziua de Florii, am cântat Pricesne la Biserica Parohiei Sf Nicolae din Clinceni, după liturghie. Credința ne unește prin cântec: Pricesne de FLORII. Impreună cu colegii mei, soliști de muzică populară, Elena Merișoreanu, Letiția Boroi, Mariana Stroia, Grigore Gherman, dar și cu grupul Mlădițe lfovene, am cântat live în biserică, după liturghie. Poetul Iustin Oprea a recitat o poezie scrisă de el, superbă creație. Mihai Napu ne-a ajutat cu sunetul, a filmat cu mult drag Gabi Serbănescu de la Inedit Tv.

„După slujbă și spectacol, am invitat oamenii la masă”

Biserica a fost arhiplină, așa cum se întâmplă în fiecare an de Ziua de Florii. La noi este deja o tradiție asta. A fost o zi superbă, Părintele a încheiat cu un cuvânt pentru Ziua de Florii. După slujbă și spectacol, am invitat oamenii la masă, am stat cu ei, am făcut grătar de pește și multe alte preparate. La plecare, copiii au plecat cu câte o pungă plină cu dulciuri, iar adulții cu icoane și flori, salcie, ramuri de finic.

De 2 ani n-am mai făcut asta, acum am profitat, am stat la masă cu artiști, prieteni, cu toată lumea”, a declarat cântăreața de muzică populară Mărioara Man Gheorghe pentru CIAO.RO.

Publicat: 23 apr. 2022, 10:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă