EXCLUSIV | Majda, fosta concurentă Survivor, despre anunțul făcut de Daniel Pavel că Faimoșii și Războinicii vor avea 2 jocuri de Imunitate pe săptămână!

Publicat: 06 feb. 2023, 10:53 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ce spune Majda, fosta concurentă Survivor, despre anunțul făcut de Daniel Pavel!

Ce spune Majda, fosta concurentă Survivor, despre anunțul făcut de Daniel Pavel! Săptămâna ce tocmai s-a încheiat la Survivor România a venit cu un anunț șocant. După ce la Consiliul de Eliminare tocmai plecaseră acasă doi concurenți din tabăra roșie, Daniel Pavel i-a anunțat pe toți cei care continuă jocul că urmează să treacă într-o etapă și mai provocatoare pentru ei: începând de luni vor avea parte de câte 2 jocuri de Imunitate.

Majda, fosta concurentă Survivor: „La fiecare greșeală mă gândeam cum mă vor privi colegii mei”

Ce părere are Majda, cea care se află în fiecare luni și marți în emisiunea Vorbește Lumea pe PRO TV despre această schimbare, mai ales că a trăit-o pe propria piele în urmă cu doi ani, am aflat în exclusivitate pentru CIAO.RO:

Majda, tu ai trăit experiența de a juca de 2 ori pe săptămână pentru Imunitate. Ce emoții te încercau la aceste jocuri?

De fiecare dată când îmi aduc aminte de Survivor mă încearcă emoțiile, pentru că îmi aduc aminte de toată adrenalina trăită acolo și toate amintirile mele. Cu atât mai mult când vine vorba și de imunitate. Când era jocul de imunitate, toți dădeam totul, adică jucam până la capăt. Îmi doream foarte mult să câștige echipa mea, să fim pe podium. Nu era deloc ușor, iar presiunea era una foarte mare. La fiecare greșeală mă gândeam cum mă vor privi colegii mei.

Cu siguranță și ei trec prin același lucru. Îmi aduc aminte că nu puteam să beau nici foarte multă apă și îmi conservam energia ca să pot să joc pe teren. Știi că dacă pierzi imunitatea, riști să fi votat și să pleci acasă. Odată cu pierdea imunității pot apărea și tensiunile din „casa junglei” și randamentul tău pe teren poate să scadă.

Majda: „Când am ajuns la spital inconștientă…”

Chiar dacă au trecut 2 ani, ce momente îți vin în minte când te gândești la Survivor?

Sunt foarte multe momente care mi-au rămas în cap: de la momentele în care împărțeam mâncarea în mod egal, adică o lingură de orez pentru fiecare, momentele când câștigam și am primit poze de acasă, momente în care am căzut foarte tare și m-am accidentat, dar m-am ridicat și am continuat până la capăt, când am ajuns la spital inconștientă, momente când ne uitam toți pe jos după vreo bucățică de pâine, când se făcea seară și ne uitam la stele și îmi întrebam colegii ce i-a făcut fericiți și ce i-a întristat. Simțeam că deveneam uniți și eram ca o familie. Prin ce trec concurenții acum, am trecut și eu. Ploaie, ești mereu murdar, înfometat, cu dor de casă, ai trăiri intense, frustrări, accidentări.

Majda, mesaj pentru concurenții Survivor: „Le țin pumnii și le doresc soare în inimă, brațe deschise și minte puternică”

Cum crezi că va fi pentru concurenți să treacă prin această experiență mai puternică, mai intensă, cu 2 jocuri de Imunitate?

Nu o să le fie ușor, dar s-ar putea, în cazul în care vor câștiga să se instaleze o liniște, liniște care nu o să dureze foarte mult, pentru că odată ce te apropii de final, intervine concurența și mai mare, și din păcate se vor certa. Cred că o să-i responsabilizeze și mai tare dacă au o strategie bună și vor pleca la luptă cu energia sus, au toate șansele să le fie bine, indiferent că sunt războinici sau faimoși. Eu cred că până și în joc, comunicarea este cheia și e important să joci jocul și să nu-l lași să te joace el pe tine.

Eu le țin pumnii și le doresc soare în inimă, brațe deschise și minte puternică.

Sursa Foto: PRO TV

Publicat: 06 feb. 2023, 10:53 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă