Majda, de la ”Vorbește lumea”, dezvăluiri neașteptate după cinci ani de relație: ”Iubitul meu este cel mai…”

Publicat: 20 iul. 2022, 20:13 Autor: Maria Apostol Vedete

Exotica actriță Majda Aboulumosha s-a alăturat formulei de trei prezentatoare pentru ediția de vară a emisiunii ”Vorbește lumea”. Ea ne-a vorbit despre emoțiile și peripețiile trăite la primele filmări, dar a devoalat și câteva secrete din relația pe care o are de cinci ani. 

Prima zi de filmări în studioul matinalului de la Pro TV i-a dat ceva emoții Majdei, recunoaște chiar ea, fiind nevoită să apeleze la puțin ajutor pentru a continua.

Când făceam gogoșile nu mai vedem cu un ochi. De la magneziu, n-am dormit azi-noapte, emoții.. habar n-am. Am emoții de fiecare dată când încep un proiect nou, mai ales că proiectul acesta implică multă energie.

Îmi plac emoțiile, nu mă feresc de ele. Pentru că mă fac cât mai umană, pe fața mea mereu s-a citit totul, sunt foarte transparentă.

Am cerut magneziu.. eu în general nu iau pastile, nu iau nimic, pentru că nu sunt o fire bolnăvicioasă. Dar nu știam ce să iau ca să nu mai ”fugă” ochiul (n.r. râde)”, ne-a recunoscut vedeta.

Majda și-a schimbat planurile de vacanță

Majda a recunoscut, de asemenea, că a fost o surpriză totală colaborarea pentru emisiunea ”Vorbește lumea”.

Nu mă așteptam. A venit ca o surpriză, într-un moment foarte frumos… este un proiect de vară, plin de energie, și l-am îmbrățișat din toată inima mea. Îmi place foarte mult și cred că se vede asta. Prefer să renunț la vacanță și să fac ceva ce îmi place.

Am fost în vacanță cu familia și ne-am întors chiar înainte de începerea filmărilor. Trebuia să mai plec și cu iubitul meu, dar el mi-a spus să amânăm ca să mă concentrez pentru emisiune”, ne-a mai povestit aceasta.

Majda trăiește probabil cea mai împlinită perioadă din viața ei, atât profesional, cât și personal. Este într-o relație de cinci an și susține că iubitul ei o susține foarte mult. Dar este și cel mai mare critic, când este nevoie!

Contează foarte mult ca partenerul de viață să te susțină. Gândește-te că am fost plecată cu proiecte și noi doi nu ne-am văzut și nu ne-am auzit și câte două luni de zile. Doar când primeam ”recompensă” câte un mesaj… M-am întors și am fost primită la fel în relație, n-am plecat dintr-un alt punct. Ba din contră…Ce e lăsat de la Dumnezeu, și ce ușă se deschide pentru tine, nu ți-o închide nimeni altcineva.

Iubitul meu este cel mai sincer critic al meu. Îmi spune mereu unde să fiu atentă, nu neapărat pe partea profesională, aici mă lasă pe mine să decidă, spune că este meseria mea. Dar în rest mă susține și îmi spune tot ce gândește”, a mărturisit noua prezentatoare de la Pro TV.

 

Publicat: 20 iul. 2022, 20:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă