EXCLUSIV! Fiica lui Cornel Galeș a ajuns la priveghi! Motivul din spatele acestei decizii

Publicat: 12 dec. 2019, 10:09 Autor: Elena Vedete

Cornel Galeș va fi condus astăzi pe ultimul drum, urmând să fie îngropat lângă iubirea vieții lui, regretata artistă Ileana Ciuculete. 

Claudia, fiica lui Galeș rezultată din prima căsătorie, care nu a vrut să mai audă de el după ce a divorțat de mama sa, a surprins pe toată lumea aflată aseară la priveghiul regretatului impresar, atunci când aceasta și-a făcut apariția la căpătâiul tatălui ei.

Potrivit surselor CIAO.RO, Claudia a spus că a venit la priveghi pentru că ”așa a simțit, nu pentru că a bătut-o lumea la cap să vină”. Fiica lui Cornel Galeș a fost emoționată atunci când a ajuns lângă sicriul tatălui ei, dar nu vărsat nicio lacrimă. Claudia și-a dorit să aibă sufletul împăcat, de aceea a venit la priveghi, însă nu crede că va ajunge și la înmormântare deoarece este stewardesă și are zbor în această dimineață, au mai spus sursele CIAO.RO.

Cine este Claudia, fiica biologică a lui Cornel Galeș

Nu multe lume știe de existența Claudiei, pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o în urmă cu mulți ani, pe când avea doar patru ani. În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș spunea că fiica ei și fosta soție au bani necesari și el a plătit pensie alimentară la timp. Nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă de vacanță la Buzău, vor doar să mă sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că nu vreau decât să mă lase în pace”, a declarat pe atunci Cornel Galeș.

După ce Cornel Galeș a decedat într-un accident de mașină, petrecut în Spania, Claudia Galeș ar putea moșteni toată averea tatălui său. Lui Cornel Galeș i s-a cuvenit, conform legii, jumătatea de casă ca soţ. De asemenea, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă-parte din drepturile de autor.

Publicat: 12 dec. 2019, 10:09 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă