EXCLUSIV| De ce își ține Majda Aboulumosha picioarele acoperite, la Survivor! Iată secretul!

Publicat: 13 Jan. 2021, 17:24 Vedete

Majda Aboulumosha îți ține picioarele acoperite la Survivor, sezonul 2!

Majda Aboulumosha își ține picioarele acoperite, la Survivor! Actrița se numără printre concurenții din echipa Faimosilor, în sezonul 2 al show-ului, alături de Alexandra Stan, Jador, Amna, Roxana Nemeș și alții.

În prima emisiune a show-ului, Majda a apărut îmbrăcată în costum de baie întreg pe care l-a “asortat” cu două bucăți de material, roșii, probabil bandane elastice, pe care și le-a pus pe pulpe. Vedeta a reușit să fie o apariție în emisiune, dar și să-și mascheze, să spunem, un complex.

Majda Aboulumosha, concurentă la Survivor

Majda Aboulumosha a slăbit foarte multe kilograme, în jur de 25, cu o dietă strictă. Probabil a topit kilogramele într-un timp record, iar acest lucru a lăsat semne pe trupul ei, mai exact, în anumite zone pielea este lăsată. Acesta este, se pare, motivul pentru care Majda a decis să-și acopere pulpele, zonele mai mult afectate. Pielea lăsată de pe picioare s-a observat și în timpul concursului când, la prima probă, când a înotat în apă, “accesoriile” de pe picioare i-au sărit.

Majda luptă cu kilogramele în plus de o bună perioadă de timp, reușind să slăbească spectaculos. După ce a topit în jur 25 de kilograme, ea s-a apucat și de sport, cu instructor, iar paralel a mers la clinica doctorului Florin Juravle unde și-a făcut proceduri corporale de remodelare cum ar fi radiofrecvență, dar și ședințe la un apărat spectaculos pentru slăbire localizată, anti celulită, piele cu laxitate. Aparatul respectiv este considerat tratamentul nr 1 în estetică medicală corporală noninvazivă, sistemul folosește microunde Coolwaves ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod eficient și sigur.

Majda Aboulumosha a slăbit 25 de kilograme

Majda a avut rezultate spectaculoase după câteva ședințe, însă acum, că se află în Republica Dominicană va fi nevoită să facă o pauză. Când va reveni în țară, cu siguranță își va relua obiceiurile, sală și proceduri corporale.

Actrița a povestit la un moment dat cum a reușit să slăbească atât de mult:

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.

Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate.

Am ținut de mai multe ori această dietă. Și atunci când eram mai mică și am slăbit peste 23 de kilograme, dacă nu și mai bine. În prezent, mă mențin. De la 89 de kilograme cât am avut cel mai mult, am ajuns la 67, iar acum oscilez între 56 jumătate și 58”, a scris Majda pe contul ei de socializare anul trecut.

Foto: Instagram/ Youtube

 

Publicat: 13 Jan. 2021, 17:24 Vedete
Pe aceeași temă