Majda Aboulumosha, la Survivor! Iată cum se antrenează vedeta

Publicat: 27 Dec. 2020, 19:44 Vedete

Majda Aboulumosha, la Survivor! Vedeta ar fi semnat un contract “gras” pentru emisiunea ce se filmează în Republica Dominicană!

Majda Aboulumosha, la Survivor! La scurt timp după ce a plecat de la Antena Stars, iată că vedeta n-a stat prea mult “pe bară”.

Majda Aboulumosha se antrenează pentru Survivor

Conform unor surse din anturajul ei, Majda a fi semnat deja cu altă televiziune! Mai exact, vedeta a acceptat să plece în Republica Dominicană să lupte pentru supraviețuire la “Survivor” sezonul 2, alături de alte nume sonore ce vor face parte din echipa Faimoșilor. Printre ei se numara Alexandra Stan, Jador, Costi Ionița, Amna, Cătălin Moroșanu, Culiță Sterp.

Pentru că se apropie ziua show-ului, Majda Aboulumosha a început să se antreneze pentru a-și face o condiție fizică bună. Ea își dorește să facă față probelor sportive, iar pentru asta are nevoie să se antreneze corespunzător. Majda merge la sală și se antrenează cu un instructor, după cum reiese și din postările recente făcute de ea în mediul online.

Survivor sezonul 1 câștigat de Elena Ionescu

Sezonul 1 Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu, artistă care a luptat 5 luni pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Cântăreața a reușit să strângă cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că a primit un premiu în valoare de 250.000 lei, adică aproximativ 50.000 de euro, dar și marele trofeu.

”Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”, spunea Elena Ionescu la “FanArena”, după ce a fost desemnată câștigătoarea trofeului Survivor, dar și sumei de 50.000 de euro.

Foto: Instagram Majda Aboulumosha

Publicat: 27 Dec. 2020, 19:44 Vedete
Pe aceeași temă