Exclusiv| Cât de tare s-a schimbat Matteo de când a devenit tată de fată

Publicat: 26 feb. 2021, 14:47 Autor: Dora Bazavan Vedete

De când a devenit tătic, Matteo vede viața altfel iar prioritățile i s-au schimbat.

Mia, fetița lui și a Elenei Neagu, partenera de viață și managera artistului, l-a determinat pe Matteo să fie mai organizat! Ce spune despre această perioadă din viața lui și despre mărirea familie, Matteo a povestit exclusiv pentru Ciao.ro.

Matteo, cum a fost perioada asta pandemică pentru tine? Ai pierdut mulți bani, concerte, colaborări? Cum ești per total?

A fost o perioadă fericită pentru mine. Pe 24 ianuarie s-a născut fetița noastră și am participat la primele ei luni de viață. Pe plan profesional, desigur că lipsa evenimentelor a fost un minus, dar asta mi-a oferit mai mult timp pentru studio și compusul pieselor.

Ai câștigat tot din muzică în perioada asta grea încercată pentru artiști? Sau cum te-ai susținut “la înălțime”?

Perioada asta studioul a ținut locul spectacolelor, a devenit principala sursă de venit.

Ai ieșit însă pe plus cu niște featuri de senzație, cu Andra, Connect-r și mulți alții! Cu ce noutăți îți vei surprinde din nou fanii?

Urmează două albume pe care le-am compus perioada asta. Primul este albumul reggae și al doilea este cel în limba engleză.

De un an de zile ești tăticul unei fetițe absolut superbe! Exact așa ti-ai imaginat-o pe Mia? 

Eu nu mi-am dorit ca Mia să fie într-un fel anume, am vrut să mă las surprins…și am fost pe deplin. Oricum mi-aș fi imaginat că ar putea fi Mia, ea este cu mult peste imaginația mea.

Cât de mult te-ai schimbat de când ai devenit tătic? Cum este viața ta acum?

M-am schimbat. Și dacă simt eu asta înseamnă că m-am schimbat mult. Am altă determinare în orice fac pentru că fac pentru ea.
Am învățat că există și ziua de mâine, nu mai pierd nopți în studio pentru că vreau să ajung acasă la fete.

Cum îți place să o descrii pe Elena, jumătatea ta? 

Elena este cea lângă care am o familie, cea cu care simt să mă sfătuiesc în majoritatea deciziilor. Oricât de îndrăgostit aș fi fost eu de ea nu cred că aș fi lăsat să apară Mia în viața noastră. Deci cred că asta o face jumătatea mea.

Ți-ai găsit liniștea sufletească?

Da, mi-am găsit liniștea sufletească lângă Elena. Și acum, de când a apărut Mia, parcă mai mult.

Ați experimentat împreună “meseria” de părinți! Vă place? Vă doriți o familie numeroasă?

Ne place meseria asta. Dacă Mia o să mai aibă un frățior sau surioară este o decizie pe care Elena trebuie să o facă. Fetele duc greul oricât de implicați ar fi tații, drept pentru care ele și cu bunul Dumnezeu decid câți copii trebuie să aibă familia. În plus, am învățat că micuții nu vin când  îi programezi, ci când este momentul.

Ce îți lipsește de când ai devenit tătic? Te-ai privat de ceva anume?

Se schimbă multe când apare încă un suflet în casă. Nu consider că m-am privat de ceva anume, ci că s-au schimbat prioritățile. Iar schimbarea nu o simt drastică pentru că este pentru Mia.

Ce îți dorești pentru fetița ta?

Îmi doresc să fie sănătoasă ca să se poată bucura liniștită de tot ce avem să-i oferim.

Ești un familist convins! Și totuși, cum stai cu admiratoarele?Și familia și admiratoarele au locul lor bine stabilit în viața mea. Familia e pe primul loc. Fanii sunt primii care primesc tot ce pot să le ofer eu mai bun pe plan muzical

Tu și Elena tocmai ce v-ați întors dintr-o vacanță în Zanzibar! A fost prima escapadă în doi de când ați devenit părinți? De câte ori ați sunat acasă, să întrebați de Mia?

Da, a fost o vacanță relaxantă în care am sunat de cel puțin două ori pe zi acasă, cu video call, ca să o vedem.

Vrei să o faci artistă pe micuță? I-ai compus piese?

Mi-ar plăcea să fie artist ă, cum să nu. Mai ales că aș putea să o ghidez în lumea asta ca să nu-i fie atât de greu cât mi-a fost mie. Dar nu vreau să-i impun acest lucru, cred că nici măcar să-i sugerez. Ce vrea ea. Nu am compus o melodie special pentru ea, dar amintesc de ea în piese.

De ce îți este frică cel mai tare?

Frica mea e de neputință, să nu pot să fac în momentul ăla ce-mi doresc, din cauză că fizic nu mă pot deplasa sau că nu am putere să fac sau să ajut pe cineva.

Cât de mult îți lipsesc concertele și când preconizezi că te vei întoarce pe scenă?

Eu m-aș întoarce și acum pe scenă… Nu cred că poate preconiza nimeni când o să revenim la normal și dacă o să revenim. Îmi lipsesc concertele, îmi lipsește agitația și starea pe care o ai pe scenă. Îmi lipsește să fiu în contact cu oamenii și să-mi fac “meseria” pe care o iubesc.

 

 

Publicat: 26 feb. 2021, 14:47 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă