EXCLUSIV | Carmen Harra, adevărul despre cutremurele din România: „Va veni în viitor, dar nu în București, ci în zonele apropiate”

Publicat: 15 feb. 2023, 13:52 Autor: Camelia News

Carmen Harra a dezvăluit adevărul despre cutremurele din România! Clarvăzătoarea ține să liniștească românii, pentru că nu vede un seism atât de mare în 2023.

Carmen Harra a vorbit deschis, în exclusivitate pentru Ciao.ro, despre cutremurele petrecute în România, dar și despre tragedia din Turcia și Siria.

“Mie mi se pare foarte ciudat cutremurul ăsta, în felul în care s-a întâmplat și magnitudinea lui. Nu știu dacă e și o mână umană la mijloc, nu numai revolta pământului față de așa ceva. Deci nu mi se pare că e un simplu cutremur. E ceva mult mai complex aici care s-a întâmplat și simt în intuiția mea că e și o mână umană la mijloc, într-un fel sau altul. Deci e ca un avertisment, vine ca ceva cu dublu tăiș. E mult mai complexă situația decât pare!”, ne-a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, adevărul despre cutremurele din România

Mai mult, celebrul psiholog și terapeut ne-a spus că românii trebuie să fie vigilenți. Carmen Harra asigură locuitorii României că sunt feriți de un cutremur mare în viitorul apropiat. Astfel, clarvăzătoarea declară că un seism se va întâmpla în zonele limitrofe ale Bucureștiului.

“Nu văd în România un cutremur de proporțiile astea în viitorul apropiat. Văd cutremure mici, tolerabile, dar nu așa ceva, deci românii să fie vigilenți pentru că întotdeauna e bine să fii vigilent la așa ceva, să ai grijă, și în special, în București, nu se face nimic să se consolideze clădirile care sunt în pericol. Vă ocupați de orice altceva, dar nu ca să vă protejați sau să vă gândiți la viața oamenilor, dat fiind faptul că Vrancea este o zona seismică.

Însă lucrurile nu se repetă cum au fost, cutremurul din ’77 a fost un cutremur care a dărâmat centrul Bucureștiului. Va veni un cutremur în viitor, dar nu imediat și nu în centrul Bucureștiului, ci în zonele apropiate, fără să producă astfel de nenorociri. Nu este în viitorul imediat apropiat așa că puteți să stați liniștiți, deși e greu să stați liniștiți când știi că trăiești într-o astfel de zonă și mai ales că ciclic, astfel de cutremure se întâmplă. Nu se întâmplă nimic pe parcursul anului 2023, nimic de genul ăsta pentru români!”, a spus pentru Ciao, Carmen Harra.

„Va veni în viitor, dar nu în București, ci în zonele apropiate”

Carmen Harra a trăit cutremurul din ’77 pe pielea ei. Pe atunci avea puțin peste 20 de ani și venise la București de la Cluj. Celebra clarvăzătoare ne-a spus că a văzut cum picau clădirile în fața ei și cum piereau oameni.

“Am trăit cutremurul din ’77, eram la București! Nu am să uit cât trăiesc. Era spre seară, adică în jur de 8 seara. Am vrut să mă culc și am avut o senzație de sufocare. Am văzut în fața ochilor cum cad clădirile și am ieșit din clădire cu două minute înainte să cadă clădirea. Am văzut oameni murind în fața mea, nu am să uit cât trăiesc, eram în pijamale, în picioarele goale. Eram venită la București, de la Cluj, unde eram studentă, aveam 22 de ani, și nu am să uit niciodată ce traumă am suferit, apropo de trauma cutremurelor, ani și ani de zile. Și acum sufăr!

E o traumă pentru restul vieții! Și acum văd în fața mea imaginile clădirilor căzute, oamenii tăiați în bucăți. Nu pot să uit niciodată! Am rămas cu o claustrofobie înfiorătoare de atunci, cu frică de locuri închise, o frică, cred că subconștientă pe care nici nu pot să o descriu dar este înfiorătoare. Oamenii care au trăit asta nu se pot vindeca niciodată de acesta traumă, este mult prea puternică. Cutremurele, în general, sunt eliberări energetice ale planetei. Planeta se scutură de încărcăturile negative”, ne-a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, rugăminte la Nicușor Dan

Carmen Harra roagă Primarul Bucureștiului să se ocupe de clădirile care stau să cadă. Ea spune că un seism puternic va pune la pământ tot centrul Capitalei.

“Cutremurele sunt politice, cutremurele sunt de altă natură, în special economice, devastatoare, în perioada care urmează, așa că trebuie să ne înarmăm cu înțelepciune să știm cum să navigăm prin această perioadă dificilă prin care trece omenirea. Avem și o mică bucurie că totuși nu ne paște așa ceva! Aveți grijă de voi pentru că trebuie să faceți ceva cu acest București care parcă e devastat întotdeauna! De câte ori vin în București văd clădirile atât de murdare și atât de neîngrijite, ar trebui făcut ceva. Primarul ar trebui să se ocupe de aspectul Bucureștiului”, a mai adăugat Harra, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Carmen Harra, previziuni economice pentru România

Carmen Harra, celebrul psiholog și terapeut din America a povestit exclusiv pentru Ciao.ro ce înseamnă criza economică după războiul dintre Rusia și Ucraina.

Pronosticurile nu sună prea bine și sunt de-a dreptul cutremurătoare! Se pare că nu se anunță lucruri bune nici despre criza economică care va lua proporții curând în România!

â“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele. Continuarea aici.

Publicat: 15 feb. 2023, 13:52 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×