EXCLUSIV | Ana Porgras, despre experiența Survirvor All Stars + Cine a dezamăgit-o în concurs: „Nu aveam alte așteptări”

Publicat: 10 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ana Porgras a vorbit pentru Ciao.ro despre experiența Survirvor All Stars. Concurenta a dezvăluit și cine a dezamăgit-o în concurs: „Nu aveam alte așteptări”

Cum a fost pentru tine experiența din acest an? Cu ce lecții ai plecat, comparativ cu sezonul trecut în care ai participat?

Experiența din acest an a fost mai dură pentru mine, am simțit-o mai intens. Cel puțin pentru mine, toate sentimentele pe care le-am trăit acolo au fost mult mai intense decât în primul meu sezon. Lecțiile pe care o să le port cu mine din această competiție sunt mai multe, însă după ceva timp de când am ajuns acasă, mi-am dat seama că lecția mea cea mai importantă este să nu mai am încredere în oameni atât de ușor, să nu mai las oamenii să profite de bunătatea mea și să țin oamenii despre care simt că nu sunt ok la distanță.

Te-a dezamăgit cineva cu adevărat în acest sezon? Aveai alte așteptări înainte de începere?

E mult spus dezamăgit, dar da, au fost concurenți la care mă așteptam să aibă alte reacții în anumite situații. Nu aveam alte așteptări, m-am pregătit de acasă pentru ce era mai rău.

Ana Porgras, despre experiența Survirvor All Stars

Spuneai că a fost cea mai mare teamă a ta – că te vei accidenta. Cum ți-ai revenit psihic după acel moment?

Da, cea mai mare teamă a mea a fost să nu mă accidentez, pentru că fiind fosta sportivă știu exact ce înseamnă o accidentare, nu doar că te oprește din a-ți atinge scopul pe care îl ai în momentul acela, dar îți îngreunează și viața de zi cu zi, până la recuperare completă. Mi-am revenit psihic destul de repede, mi-am acceptat soarta, am acceptat că drumul meu în Survivor se oprește. Mă bucur că am reușit, destul de repede, să văd mai departe de Survivor, să îmi încep recuperarea. Am speranța că îmi voi reveni destul de repede, și îmi voi relua activitățile de zi cu zi.

Cine a dezamăgit-o în concurs: „Nu aveam alte așteptări”

Care a fost cel mai dificil moment în acest sezon? Te-am văzut plângând de câteva ori.

Cel mai dificil moment… pot spune că au fost mai multe pentru mine. Dar de momentul când am fost la duel cu Alexandra Mucea( Duli) îmi aduc aminte foarte bine și pot spune că am avut un moment de cumpănă atunci. Sufletul meu îmi spunea că eu trebuie să părăsesc competiția, și mintea îmi aducea aminte că eu am fost o campioană și am trecut prin lucruri mult mai grele până atunci. Se dădea o luptă interioară cu mine pe care nu o înțelegeam în momentul acela, de aici și izbucnirea mea în momentul Duelului. Am înțeles ulterior că sufletul meu simțea că urmează să se întâmple ceva cu mine.

Ce urmează pentru tine acum că ai revenit acasă?

Urmează să îmi continui viața mea normală și frumoasă. Urmează să îmi reiau activitatea după ce mă voi recupera complet.

foto: PR PRO TV

Publicat: 10 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×