Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida. Actrita a fost violata de doua ori

Publicat: 05 feb. 2019, 15:50 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Are 31 de ani si a trecut prin clipe bune si mai putin bune. Stresul si anxietatea si-au spus cuvantul si i-au bagat ganduri negre in cap.

Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida. Actrita in varsta dde 31 de ani a marturisit prin ce a trecut. Aceasta sustine ca s-a internat de buna voie intr-un spital psihiatric, un azil am putea spune, in urma cu 9 ani. Evan Rachel Wood sustine ca violurile si relatiile abuzive au terminat-o psihic.

Dupa ce s-a internat, actrita a beneficiat de tratamente, terapii si sprijinul familiei. A reusit sa depaseasca acest episod negru din viata ei si a vorbit deschis despre el. Evan Rachel Wood a oferit un interviu publicatiei Nylon in care a povestit problemele psihice pe care le-a avut.

Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida

„Nu sunt specialistă în boli psihicie, dar pot împărtăși cu voi câteva dintre experiențele mele în acest domeniu. Când aveam 22 de ani, m-am internat de bunăvoie într-un spital psihiatric și nu mi-a fost deloc rușine. Privind înapoi, a fost cel mai rău, dar și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.

Era dimineață; mă simțeam de parcă mă lovise un camion. Apoi, cu o acceptare aproape isterică, fără să mă gândesc, am apucat telefonul. A fost unul dintre momentele acelea în care ai de făcut o alegere care trece dincolo de decizia inițială de a cere ajutor. Nu poți să mori, ci poți să te întorci la viață.

Când am spus că trebuie să ajung la spital, nu m-am referit la niște răni fizice pe mi le-aș fi făcut, ci la un spital pentru starea mea psihică”, a spus ea. Când a încercat să-și pună capăt zilelor, nu mâncase și nu dormise de trei zile.

„Acum, nu recomand nimănui să aibă experiența de a vedea moartea cu ochii, dar vă pot spune că mulți oameni care se întorc din morți au o altă perspectivă asupra vieții. Mintea mea era plină de răni și umbre, dar mai ales de multă rușine. Aveam probleme cu sindromul post-traumatic și nu-mi dădusem seama”, a adăugat vedeta.

Evan Rachel Wood s-a internat la psihiatrie

Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida. Actrita a fost violata de doua ori
Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida

Datorita statutului de vedeta, actrita a avut parte de cele mai bune ingrijiri. Aceasta recunoaste ca i-a fost greu sa pastreze secretul problemelor sale. Evan Rachel Wood sustine ca i-a fost foarte greu sa se trateze in secret si sa nu fie tinta paparazzilor.

„Când a venit momentul să caut un spital psihiatric, prima mea grijă, pe care cei mai mulți oameni n-o au, a fost să găsesc un mod prin care să nu afle nimeni despre asta, pentru că altfel orice șansă de a mă reconstrui ar fi fost redusă simțitor de cruzimea străinilor”, a mărturisit ea.

Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida. Actrita a fost violata de doua ori
Evan Rachel Wood a fost violata de doua ori

„Uneori simțeam că a murit o versiune a mea și că s-a născut una nouă. Acum viața mea este într-un punct la care altădată doar visam, pentru că am jurat să muncesc în fiecare zi pentru fiecare pas pe care îl fac.

Nu sunt întotdeauna perfectă, nu sunt mereu la cel mai bun nivel, încă mă lupt cu sindromul de stres post-traumatic, dar știu că voi reuși să-l depășesc. Acum am mijloace mai bune pentru a trece peste asta, și cel mai important, îmi cunosc valoarea.

Uneori, tot ce au nevoie oamenii este să se simtă iubiți și că ceilalți sunt alături de ei. Poate că nu te vor lua de mână imediat, dar să știe că ești acolo le-ar putea salva viața. Sau, cine știe, ar putea-o salva pe a ta”, a încheiat Rachel Wood.

Evan Rachel Wood a incercat sa se sinucida. Actrita a fost violata de doua oriEvan Rachel Wood, violata de doua ori

Actrita in varsta de 31 de ani a marturisit pentru The Rolling Stone abuzurile prin care a trecut. Aceasta a marturisit, in 2016, ca a fost violata de doua ori. Agresorii au fost un proprietar de bar si un fost iubit de-al ei. Evan este o bisexuala declarata inca din 2011.

Publicat: 05 feb. 2019, 15:50 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă