Eugenia Şerban, dezvăluiri dureroase despre teroarea pe care a trăit-o din cauza fiului ei, timp de 14 ani: „Am trecut prin toate stările posibile și imposibile”

Publicat: 11 mart. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Eugenia Șerban a vorbit în cadrul unui interviu recent despre chinurile prin care a trecut din cauza fiului său. Tânărul în vârstă de 30 de ani se luptă cu dependenţa de droguri, iar pentru a-şi întreţine acest viciu a furat din casă mai multe obiecte de valoare. Mama lui a fost terorizată, ameninţată şi chiar înjurată de fiul ei mai bine de 14 ani. Şi-a făcut curaj abia acum să vorbească despre momentele grele prin care a trecut.

Invitată la podcastul Marei Bănică, Eugenia Șerban şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri dureroase despre relaţia cu fiul ei. De la vârsta de 16 ani, Lorans Fawz Bataineh este dependent de substanţe interzise. Deşi a încercat să îl ajute să se vindece, la un moment dat lucrurile au scăpat total de sub control.

Eugenia Şerban: Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești”

Când a simțit că a ajuns la capătul puterilor, actriţa a decis să sune la 112 şi să ceară ordin de protecţie împotriva fiului ei. Atunci când Lorans rămânea fără bani, merge în casa mamei sale şi îi fura bijuteriile, iar dacă nu reuşea să facă rost de bani devenea agresiv.

Eugenia Șerban recunoaște că ajunsese la disperare și se gândea la ce e mai rău.

„Este un moment de neputință. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc. Ca de exemplu, anul trecut – în august – am făcut un preinfarct. Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi și nu voiam să ajung acolo. 

M-am gândit să ajung acolo (n.r. – să-și ia viața), orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție, tocmai ca să nu ajung acolo.  Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni, nu există centre unde pot fi ajutați, te vezi neputincios”, a mărturisit Eugenia Șerban, în podcastul Marei Bănică.

Actriţa a reuşit să obţină ordin de protecţie împotriva fiului ei

Celebra actriţă a recunoscut că 2023 a fost cel mai greu an pentru ea. Tot atunci a decis să pună piciorul în prag şi a obţinut un ordin de restricţie. Timp de un an, Lorans Fawz Bataineh nu mai are voie să se apropie de mama lui și trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de ea. Fiul Eugeniei Șerban a fost și internat imediat după ce a împlinit 18 ani.

„Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit, uneori nu o găsești, alteori ajungi te învinovățești de niște lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea.

Este foarte complicat. M-aș fi dat și pe mine numai să știu că va fi bine. Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112 – după 14 ani de chin.  În primii ani a fost foarte greu – în perioada aia l-am și internat, imediat după ce a împlinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu”, s-a mai confesat actrița, în ce privește calvarul trăit în ultimii ani.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 mart. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă