Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei. Tânărul i-ar fi vândut mai multe obiecte de valoare şi ar fi avut un comportament agresiv cu actriţa

Publicat: 30 nov. 2023, 13:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Eugenia Șerban trece printr-o perioadă dificilă. Celebra actriţă a cerut un ordin de protecţie împotriva fiului său, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani. Apropiaţii vedetei susţin că tânărul ar fi avut un comportament agresiv și ar fi vândut din casă bijuterii și alte bunuri de valoare. Mama sa a ajuns la capătul puterilor, astfel a cerut ajutorul oamenilor legii. În trecut, acesta a fost cercetat de DIICOT pentru posesie de droguri.

Eugenia Şerban nu se gândea vreodată că va ajunge într-o astfel de situaţie cu propriul ei copil. Actriţa şi-a crescut fiul singură după divorţul de tatăl acestuia şi a dat de înţeles mereu că au o relaţie frumoasă.

Se pare că situaţia dintre cei doi s-a deteriorat brusc, astfel că actriţa s-a văzut nevoită să ia măsuri. Judecătorii au dipus ca, timp de un an, Lorans să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de mama sa și de locuința acesteia, potrivit cancan.ro. Tânărul nu are voie nici măcar telefonic să ia legătura cu cea care i-a dat viaţă, în caz contrar ar putea ajunge în spatele gratiilor.

„Încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani. Respectarea prezentului ordin de protecție este obligatorie și pentru reclamantă’, se precizează în decizia instanței.

Ce spunea actriţa despre relaţia cu fiul ei

Actrița și-a crescut singură copilul și mărturisea în urmă cu doi ani că este mândră de felul în care acesta s-a dezvoltat.

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape, dar ei stau amândoi. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape, dar ei stau amândoi”, a povestit Eugenia Șerban în urmă cu câțiva ani la emisiunea „Vorbește lumea”.

Sursă foto: social media

Publicat: 30 nov. 2023, 13:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă