Eugenia Șerban, mărturisiri cutremurătoare despre perioada grea prin care a trecut: ”În comparație cu boala, orice problemă este mică”

Publicat: 20 ian. 2021, 11:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Eugenia Șerban a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cea mai grea perioadă din viața sa. Celebra actriță a reușit să învingă cele două cancere cu care a fost disgnosticată, iar acum a găsit puterea să zâmbească din nou.

Eugenia Șerban a povestit cum a reușit să treacă peste momentul greu în care a aflat că este bolnavă, dar și despre cum a reușit să învingă cancerul.

”Este clar că cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani, dar a durat foarte puțin. În momentul în care auzi acel cuvânt este imposibil să nu te gândești la moarte. Două-trei săptămâni am căzut, apoi mi-am dat seama cât de mult îmi place viața. Nu mi-am dorit să rămână copilul meu fără mine și să nu mă aibă lângă el când se va căsători, plus că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Toți avem momentele noastre grele, dar mereu învățăm ceva. Orice om care trece prin această boală trebuie să lucreze la psihic. Dacă ești încrezător, cu siguranță, vei ieși învingător”, a declarat Eugenia Șerban la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena stars, conform spynews.ro.

Eugenia Șerban: ”În comparație cu boala, orice problemă este mică”

”Viața e frumoasă și fiecare zi merită trăită din plin. Îmi place să cred că fiecare zi este importantă pentru noi, că trebuie să ne bucurăm de ceea ci ni se întâmplă bun și de fiecare an al vieții. Important este să fim sănătoși și să trecem cu bine peste această perioadă, căci în comparație cu boala, orice problemă este mică”, a mai spus actrița la emisiunea respectivă.

Totodată, Eugenia Șerban a făcut destăinuiri și despre tatăl său, care a murit în urma unui accident vascular cerebral.

”Noi suntem patru fete, dar eu și sora cea mică eram cele mai apropiate de tata. El a știut când m-am ținut de mână cu un băiat pentru prima dată, el a știut când m-am pupat prima dată cu un băiat, era cel mai bun prieten al meu. Tata a făcut un accident vascular cerebral la 69 de ani. Sunt multe momente în care simt să vorbesc cu tata și o fac în felul meu. Îi cer sfaturi în gândul meu. Îl visez, mi-e dor de el în fiecare zi, e normal, e tata. Dar sunt convinsă ca are grijă de mine și vreau să îi spun că îl iubesc până nu o să mai fiu”, a mărturisit actrița, conform sursei menționate.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 ian. 2021, 11:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă