Eugenia Şerban, dezvăluiri despre dependenţa fiului său. Cum a aflat actriţa că se droghează: „Mi-a furat toate bijuteriile din casă”

Publicat: 02 apr. 2024, 10:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Eugenia Şerban, dezvăluiri despre dependenţa fiului său. Cum a aflat actriţa că se droghează: Mi-a furat toate bijuteriile din casă

Eugenia Șerban şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre problemele cu care se confruntă fiul său. Actriţa a mărturisit că de mai bine de 14 ani trăieşte un coşmar, după ce tânărul a devenit dependent de droguri. Dependenţa l-a dus pe Lorans în pragul diperării, a furat din casa mamei lui mai multe obiecte de valoare, ba chiar a ameninţat-o că îşi pune capăt zilelor. Vedeta a făcut declaraţii şocante.

Lorans Bataineh, care are 30 de ani în prezent, este dependent de substanţe interzise. Mama lui a aflat acest lucru în urmă cu 14 ani, iar de atunci se chinuie să îl salveze, însă până acum fără rezultat.

Eugenia Şerban, mărturisiri dureroase despre problemele cu fiul său

Problemele au început în familia Eugeniei Șerban când a observat că fiul ei s-a distanțat de ea şi are un comportament diferit. Anul trecut, actriţa a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva tânărului după ce acesta i-a furat mai multe bijuterii cu care ar fi putut să îşi cumpere două apartamente de lux.

„Mie acum 12 ani mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-am trezit că nu mai am nimic în casă. Nu te duci la muncă cu bijuterii. Acum 14 ani încă nu eram pregătiți pentru lumea asta. Nu știam cum se observă schimbările.

Că vrem sau nu vrem, sunt aproape 1 milion de dependenți în această țară. Oameni peste 50 de ani, care consumă și care sunt în funcții de conducere și care nu fac nimic. (….) Bani pe ascuns i-a dat tatăl lui, care a murit înainte de a face el 18 ani. Taică-su prefera să-i dea bani mulți și pe ascuns”, a explicat Eugenia Șerban la Pro TV.

Actriţa şi-a internat fiul într-o clinică de dezintoxicare

Eugenia Șerban dezvăluit că l-a internat pe fiul ei la o clinică pentru că situaţia lui se agravase, dar nu a reuşit să îl scape de dependenţă.

„În ultimii ani de liceu, cu influența prietenilor. Am simțit că ceva nu e în regilă. Bineînțeles că ei nu acceptă și nu recunosc. După care am început să simt că lipsesc lucruri din casă, sau mai bine spus bani. După care lucruri valoroase. L-am internat când a fost cazul și când l-am prins cu adevărat. Era schimbare, în primul rând, de comportament, a declarat Eugenia Șerban.

Actrița a fost nevoită inclusiv să cheme Poliția la ea acasă, iar astfel fiul ei a primit ordinul de protecție. Vestea bună este că reușește să comunice cu fiul ei şi speră că într-un final acesta va face paşi spre vindecare.

„Este o explozie pe care eu nu o mai pot controla și nu vreau să o mai duc. El nu e conștient, nu vreau să dau foarte multe și să spun foarte multe lucruri despre el, pentru că nu vreau să îl expun și mai tare. Ei sunt oricum foarte vulnerabili și foarte expuși, vreau doar să trag un semnal de alarmă că avem nevoie de ajutor noi, părinții. (…) De multe ori (n.r. a chemat poliția), ca să ajung un ordin de protecție a trebuit să sun la 112. Prima dată mi-a dat poliția ordinul de protecție, după care mi-a dat judectoria un an”, a mărturisit Eugenia Șerban, pentru o emisiune de la Antena 3 CNN.

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 10:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă