Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei de 30 de ani. Durere de mamă

Publicat: 18 dec. 2023, 14:34 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva unicului ei fiu, Lorans, un tânăr în vârstă de 30 de ani. Decizia nu a fost ușoară pentru îndrăgita actriță, însă a ales să recurgă la această măsură disperată, după ce fiul ei a luat-o pe căi greșite în viață și a început să devină agresiv cu ea.

Multă vreme, Eugenia Șerban a avut doar cuvinte de laudă despre Lorans și relația pe care a construit-o împreună cu fiul ei.

Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei de 30 de ani

Actrița l-a crescut singură încă de mic, după ce a divorțat de tatăl lui. Astăzi, Eugenia Șerban, cu durere în suflet, a decis să apeleze la ajutorul autorităților și să-și țină fiul departe de ea, după ce tânărul ar fi fost agresiv cu ea și i-ar fi vândut din casă bijuterii, dar și alte bunuri de valoare, informează gandul.ro.

În prezent, tânărul este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri.

 Durere de mamă

Instanța i-a interzis în acest moment acestuia să își contacteze mama sub orice formă și riscă închisoarea inclusiv dacă decide să o sune sau să-i scrie.

„Încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani. Respectarea prezentului ordin de protecție este obligatorie și pentru reclamantă”, se precizează în decizia instanței.

Judecătorii au dispus ca timp de un an de zile, Lorans să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de mama lui și locuința acestuia. Citește mai multe aici.

Publicat: 18 dec. 2023, 14:34 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă