Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care a aflat că suferă de două tipuri de cancer: ”Atunci mi-am dat seama că, într-adevăr, mă lupt cu moartea”

Publicat: 30 Jun. 2020, 09:34 Vedete
Eugenia Șerban, dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care a aflat că suferă de două tipuri de cancer: ”Atunci mi-am dat seama că, într-adevăr, mă lupt cu moartea”

Eugenia Șerban, a făcut recent dezvăluiri dureroase despre cea mai grea perioada din viața sa. Celebra actriță a avut un șoc în momentul în care a aflat că are două tipuri de cancere, însă niciodată nu a încetat să lupte. Cumplita boală le-a adus lângă ea pe cele trei surori ale sale, iar în acel moment și-a dat seama că duce o luptă cu moartea.

Eugenia Șerban a rememorat perioada grea prin care a trecut și de care nu ar vrea să își mai aducă aminte niciodată. Actrița povestește că mama sa nu a aflat până târziu despre suferința ei, pentru că și-a dorit să o protejeze, iar același lucru s-a întâmplat și cu două dintre surorile sale care se aflau la acel moment în Canada.

Eugenia Șerban, cea mai frumoasă surpriză din partea surorilor sale

„Mi-a fost greu să le spun surorilor că am cancer, prima dată i-am spus doar celei mari. Noi suntem patru fete, eu sunt a doua. Singura care mai este în România acum, cu mine, este cea mare. Ei i-am spus, nu am avut puterea să le spun celorlalte două surori, care stau în Canada și care sunt puțin mai mici decât mine. Le-a spus ea, Dana.

La scurt timp, Dana m-a întrebat: „Când ești astăzi acasă? Vreau să vorbesc cu tine. Dar vreau să vin la tine, nu vreau să vorbim la telefon. Era o zi plină, în care aveam investigații, mă duceam la spital, aveam chiar și repetiții pentru Sighișoara. Și am spus că ajung seara târziu, abia după 21. Și a zis: „Bine, sună-mă când ajungi acasă și vin eu de la birou direct la tine.

La ora 22, a sunat la ușă și, când am deschis ușa, erau toate trei. Surorile mele din Canada au venit în România fără să-mi spună absolut nimic. Atunci mi-am dat seama că, într-adevăr, mă lupt cu moartea. Cu doamna cu coasa. Că și lor li s-a făcut teamă că s-ar putea să fie ultima dată când mă văd. Motiv pentru care au luat foarte repede hotărârea să vină la mine.

A fost unul dintre cele mai emoționante momente ale acestei perioade și ale acestui ultim an. Nu fuseserăm toate patru pe aceeași canapea de 16 ani, de când tatăl nostru a plecat dintre noi. Le-am spus lucruri pe care numai face to face ți le poți spune, lucruri pe care nu ni le spuseserăm în ultimii ani și mi-am dat seama că trebuie să lupt cu adevărat. Dar, da, a fost cel mai greu moment atunci când au intrat pe ușă. Și ele mi-au reamintit și mi-au întărit acest gând, că trebuie să lupt și că trebuie să înving”, a povestit Eugenia Șerban pentru Viva.

 

Publicat: 30 Jun. 2020, 09:34 Vedete
Pe aceeași temă