Eminem, chestionat de serviciile secrete americane după ce a lansat o piesă despre Ivanka Trump

Publicat: 25 oct. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3
Eminem, chestionat de serviciile secrete americane după ce a lansat o piesă despre Ivanka Trump

S-a întâmplat după ce, în 2017, a lansat o piesă care ar fi conținut un mesaj amenințător la adresa Ivankăi Trump.

minem, chestionat de serviciile secrete americane în ianuarie 2018, după ce un reporter al platformei de știri mondene TMZ a solicitat organizației să comenteze piesa „Framed”, care, după părerea jurnalistului, ar fi inclus „versuri amenințătoare” la adresa Ivankăi Trump.

„Vreau să știu dacă agenția îl investighează pe Eminem pentru versurile amenințătoare la adresa primei fiice Ivanka Trump”, a scris reporterul într-un e-mail, obținut de platforma Buzzfeed News.

Tatal lui Eminem a murit

Serviciile secrete au început să cerceteze trecutul rapperului, pe numele real Marshall Mathers, cunoscut și ca Slim Shady.

Potrivit unor documente obținute de Buzzfeed News, rapperul a fost contactat de serviciile secrete, prin intermediul avocaților săi, la sfârșitul anului 2017, iar apoi chemat la o audiere. Agenții au decis să deschidă o anchetă după ce „un cetățean îngrijorat” a denunțat piesa.

În „Framed”, Eminem întreabă de ce fiica președintelui american se afla în portbagajul mașinii sale și continuă cu acea „blondă prostuță” care a fost „aruncată în lac”.

După ce a fost chestionat de serviciile secrete, cazul a fost închis.

Publicat: 25 oct. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă