Mister! De ce s-a scris despre Eminem că ar fi murit. Cum au apărut aceste zvonuri

Publicat: 19 Jan. 2021, 10:05 Vedete

Eminem este unul dintre cei mai mari rapperi din lume, creându-și drumul carierei sale încă din tinerețe. Însă un zvon bizar a apărut pe internet, mai mulți urmăritori de-ai artistului fiind îngrijorați de #RIPEminem. De ce a luat naștere acest ”trend”.

Marshall Mathers, pe numele său real, a fost ”victima” unei știri complet false, o informație care a circulat pe platforma Twitter și care a indus lumea în eroare. Este vorba despre un ”trend” care a luat naștere în urma unei postări unei persoane, scriind ”#RIPEminem” (n.r. Odihnește-te în pace, Eminem). Ulterior, postarea a fost suspendată și contul la fel. Nimeni din echipa rapperului nu a comentat această acțiune și nici nu e prima oară când celebrul cântăreț este victima unor știri false. Una dintre cele mai bizare teorii este că a murit într-un accident de mașină în 2007, iar șefii muzicii l-au înlocuit cu un cyborg, arată The Sun.

Între timp, rapperul Canibus a făcut referință și la moartea superstarului în piesa sa ”Dead by Design”, potrivit sursei citate.

Eminem, chestionat de serviciile secrete americane după ce a lansat o piesă despre Ivanka Trump

S-a întâmplat după ce, în 2017, a lansat o piesă care ar fi conținut un mesaj amenințător la adresa Ivankăi Trump.

Eminem, chestionat de serviciile secrete americane în ianuarie 2018, după ce un reporter al platformei de știri mondene TMZ a solicitat organizației să comenteze piesa „Framed”, care, după părerea jurnalistului, ar fi inclus „versuri amenințătoare” la adresa Ivankăi Trump.

„Vreau să știu dacă agenția îl investighează pe Eminem pentru versurile amenințătoare la adresa primei fiice Ivanka Trump”, a scris reporterul într-un e-mail, obținut de platforma Buzzfeed News. Serviciile secrete au început să cerceteze trecutul rapperului, pe numele real Marshall Mathers, cunoscut și ca Slim Shady.

Potrivit unor documente obținute de Buzzfeed News, rapperul a fost contactat de serviciile secrete, prin intermediul avocaților săi, la sfârșitul anului 2017, iar apoi chemat la o audiere. Agenții au decis să deschidă o anchetă după ce „un cetățean îngrijorat” a denunțat piesa.

În „Framed”, Eminem întreabă de ce fiica președintelui american se afla în portbagajul mașinii sale și continuă cu acea „blondă prostuță” care a fost „aruncată în lac”.

După ce a fost chestionat de serviciile secrete, cazul a fost închis.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 Jan. 2021, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă