Vedeta care și-a postat numărul de telefon pe internet! ”Trimite-mi mesaj, o să răspund”

Publicat: 26 May. 2020, 13:55 Vedete

O vedetă de peste ocean și-a postat un număr de telefon pe rețelele de socializare pentru a vorbi cu susținătorii săi.

Este vorba despre celebrul Eminem care a făcut o postare atât pe Instagram, cât și pe Twitter, cu numărul său de telefon pentru a lua contact cu fanii. Cel care a vândut discuri și a devenit unul dintre cei mai ascultați rapperi la nivel mondial a notat în dreptul melodiei ”Stan” și numărul de telefon!

”Trimite-mi mesaj, o să răspund”, scrie în dreptul postării, potrivit NME.com.

View this post on Instagram

"Dear Stan, I meant to write you sooner, but I just been busy" text me, ill hit you back – ☎️ 313-666-7440 #MMLP20 #DearSlim Link in bio

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Eminem, chestionat de serviciile secrete americane după ce a lansat o piesă despre Ivanka Trump

S-a întâmplat după ce, în 2017, a lansat o piesă care ar fi conținut un mesaj amenințător la adresa Ivankăi Trump.

minem, chestionat de serviciile secrete americane în ianuarie 2018, după ce un reporter al platformei de știri mondene TMZ a solicitat organizației să comenteze piesa „Framed”, care, după părerea jurnalistului, ar fi inclus „versuri amenințătoare” la adresa Ivankăi Trump.

„Vreau să știu dacă agenția îl investighează pe Eminem pentru versurile amenințătoare la adresa primei fiice Ivanka Trump”, a scris reporterul într-un e-mail, obținut de platforma Buzzfeed News.

Serviciile secrete au început să cerceteze trecutul rapperului, pe numele real Marshall Mathers, cunoscut și ca Slim Shady.

Potrivit unor documente obținute de Buzzfeed News, rapperul a fost contactat de serviciile secrete, prin intermediul avocaților săi, la sfârșitul anului 2017, iar apoi chemat la o audiere. Agenții au decis să deschidă o anchetă după ce „un cetățean îngrijorat” a denunțat piesa.

În „Framed”, Eminem întreabă de ce fiica președintelui american se afla în portbagajul mașinii sale și continuă cu acea „blondă prostuță” care a fost „aruncată în lac”.

După ce a fost chestionat de serviciile secrete, cazul a fost închis.

Publicat: 26 May. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă