Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime cand a imbracat un costum de baie minuscul! Manechinul arata demential!

Publicat: 06 Dec. 2018, 09:20 News 3

Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime in timpul unei sedinte foto!

Frumoasa bruneta a decis sa imbrace un costum de baie, de culoare neagra, si a defilata asa, printr-un apartament ce parea parasit. Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime, si imaginile au ajuns rapid pe retelele sociale.

Mai exact, pozele incendiare au ajuns chiar pe contul de Instagram al renumitului manechin. Desi era format dintr-o singura piesa, costumul ei de baie a fost si cat se poate de indraznet.

Asta deoarece mai mult o descoperea decat acoperea pe diva din Statele Unite ale Americii. In varsta de 27 de ani, Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime cand a imbracat un costum de baie negru, cu foarte multe barete, si cat se poate de decupat!

Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime intr-un costum de baie minuscul

Nu doar in partea din fata a fost piesa vestimentara foarte decupata, pentru ca spatele era practic inexistent! Starleta a dorit sa isi promoveze cel mai nou costum de baie pe care l-a creat si care e acum disponibil pentru vanzare. Piesa foarte indrazneata costa 160 de dolari.

Pictorialul incendiar pe care manechinul l-a realizat cat era imbracata cu acel costum de baie a starnit foarte multe reactii! Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime, iar multi au criticat-o pentru felul in care s-a afisat in imagini, pe Instagram.

Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime intr-un costum de baie minuscul

Manechinul care a jucat si in diverse filme precum „I Feel Pretty” sau „Gone Girl” a fost plecata recent in vacanta cu noul ei sot! Acesta se numeste Sebastian Bear-McClard si cei doi au profitat de un sejur in Maroc.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 06 Dec. 2018, 09:20 News 3
Pe aceeași temă