Elena Merișoreanu a rupt tăcerea! Adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție și-a făcut recent

Publicat: 01 Feb. 2021, 10:52 Vedete

Elena Merișoreanu a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre intervențiile estetice la care a apelat până la vârsta de 71 de ani.

Artista Elena Merișoreanu nu ascunde faptul că trece pragurile medicilor esteticieni pentru mici retușuri. Chiar săptămâna trecută, așa cum a declarat ea la Antena Stars, a mers pentru a-și pune acid hialuronic în frunte și în zona gurii. Chiar dacă cântăreața vizitează cabinetele medicilor esteticieni, nu abuzează de acest lucru, căci îi este teamă să nu i se modifice fizionomia.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public. Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a spus interpreta de muzică populară.

Elena Merișoreanu, dependentă de lentilele de contact

Înainte cu ceva timp, Elena Merișoreanu a mărturisit că și-a făcut și injecții cu botox în sprâncene și lângă nas, iar în frunte și-a pus acid hialuronic, în riduri.

”Nu mi-e ruşine să spun că merg la estetician şi că îmi fac procedurile astea. Am o vârstă şi trebuie să arăt impecabil în faţa publicului. Mi-a făcut injecţii cu botox între sprâncene şi lângă nas, şi cu acid hialuronic în ridurile din frunte. Medicul Chawi te mângâie cu vorba lui şi are mână uşoară. Când mă uit acum în oglindă mă simt foarte bine”, spunea ea pentru Click.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu mărturisește că este dependentă de lentilele de contact.

“Am toate culorile, în general. Cele mov sunt preferatele mele, dar am şi verzi, galbene, albe. Le port doar şase luni şi le schimb pentru că expiră. La mine nu sunt doar de culoare, ci şi de vedere. Am dioptrii +1. Cred că am avut toate nuanţele. Sunt la modă, ce să zic!”, a mai spus artista.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 01 Feb. 2021, 10:52 Vedete
Pe aceeași temă