E cel mai tare numar de magie pe care l-ai vazut vreodata in viata ta! Tipul asta a facut o femeie efectiv sa pluteasca in aer! VIDEO

Publicat: 30 ian. 2019, 16:58 Autor: D. C. News 3

Iluzionistul asta a reusit sa o faca pe Heidi Klum sa pluteasca pe scena perfect dreapta fara sa fie sustinuta de nimic.

E cel mai tare numar de magie pe care l-ai vazut vreodata in viata ta! Magicianul asta a realizat un numar fantastic cu care i-a uimit atat pe jurati cat si pe milioanele de telespectatori care au urmarit show-ul.

In aceasta perioada in Statele Unite ale Americii are loc o editie speciala a „Got Talent”, una cu toti campionii si finalistii si semifinalistii editiilor anterioare din mai multe tari.

Astfel magicianul Darcy Oake este unul dintre finalistii „Got Talent” din Marea Britanie, iar acum a fost chemat sa participe la show-ul din SUA aratand lumii un numar absolut exploziv. Pe cat a fost de simpla reprezentatia lui pe atat a fost de spectaculoasa iar oamenii s-au ridicat in picioare in toata sala.

Ceea ce a facut Darcy Oake a fost un numar de levitatie cu Heidi Klum, o membra a juriului. Barbatul a chemat initial un membru din public si inca un jurat pentru a o sustine pe Heidi. Cei doi au fost pusi sa stea pe spate si sa tina in maini o bucata de lemn pe care iluzionistul a asezat-o pe Heidi Klum.

E cel mai tare numar de magie VIDEO

Partea absolut incredibila abia acum intervine, cand magicianul indeparteaza bucata de lemn iar Heidi continua sa ramana perfect dreapta. La fel de dreapta a ramas si dupa ce cei doi barbati care o sustineau au inceput treptat sa-si indeparteze mainile cu care o sustiuneau. Punctul culminant al numarului de magie a fost atunci cand Heidi Klum efecitv plutea deasupra celor doi barbati nesustinuta de nimic.

Milioane de oameni au urmarit scena inclusiv pe Youtube de mai multe ori si toti se intreaba cum a fost posibil acest numar. Nimeni nu a reusit sa inteleaga metoda prin care Heidi Klum a fost facuta sa pluteasca in aer perfect dreapta fara sa fie sustinuta de nimic.

Publicat: 30 ian. 2019, 16:58 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă