E cel mai inalt culturist din lume! Are 2,18 metri si 150 de kilograme. Cum arata pe langa ceilalti barbati cu muschi este fenomenal! VIDEO

Publicat: 27 Nov. 2018, 14:17 Vedete

Uriasul asta arata asa dupa doar 8 ani de antrenament. Cand il vezi langa un om normal iti dai seama cat este de mare!

E cel mai inalt culturist din lume! Are 2,18 metri si 150 de kilograme

Dimineta isi face o omleta din 6 oua iar inainte de asta bea o bautura proteica pentru a-si accelera ritmul metabolic. Iar pentru ca pe parcursul zilei trebuie sa manance inca alte 4 mese in afara de cina, i-a venit ideea sa faca el o serie de mancaruri pre-preparate care nu trebuie dacat incalzite la cuptorul cu microunde. Celelalte mese ale lui contin toate 200 de grame de carne, 100 de grame de legume si 200 de grame de orez.

Ca si cum sa fii plin de muschi si sa ai 150 de kilograme nu era suficient de dificil, Olivier se confrunta si cu problema inaltimii. Singura masina in care poate incapea este un Audi A3, unde are posibilitatea sa-si dea scaunul soferului foarte mult in spate. In rest si-a adaptat casa la inaltimea lui. „Am schimbat toate usile din casa, cabina de dus si chiar si vasul de toaleta. Imi este foarte greu cand calatoresc, avioanele nu sunt facute pentru oameni ca mine” a povestit Olivier Richters.

« Pagina anterioară

Publicat: 27 Nov. 2018, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă