Drama care o urmărește pe Delia Matache. De ce nu reușește artista să rămână însărcinată! Mărturisiri cutremurătoare

Publicat: 12 May. 2020, 11:35 Vedete
Drama care o urmărește pe Delia Matache. De ce nu reușește artista să rămână însărcinată! Mărturisiri cutremurătoare

Delia Matache este suprasaturată de întrebarea „dar când o să faci un copil?”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made în România». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorinţa mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzaţia că trebuie. Şi eu cred că nu trebuie nimic”, declara artista la un moment dat.

Delia

Delia Matache, între drama de nu a putea avea copii și drama de a nu vrea să aibă copii. Mărturisiri cutremurătoare

Pe de altă parte, nu o dată s-a vorbit despre imposibilitatea Deliei de a obține o sarcină pe cale naturală. Ba mai mult decât atât, situația a fost cumva confirmată de mama Deliei, Gina Matache, în direct la Antena Stars.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie anul trecut, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

Total diferită este abordarea pe care o afișează soții Munteanu, Delia și Răzvan. Dacă artista se „vinde” confuză din cauza vieții pe care o ducem, Răzvan declară sus și tare că sunt în tratative.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, mărturisea artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

Delia vrea la Asia Express, dar Razvan nu o lasa! De ce (3)

În contrapartidă cu felul în care alege Delia să comunice subiectul, soțul ei, Răzvan Munteanu. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, declara bărbatul la finele anului trecut. Mai mult decât atât, luna noiembrie a anului trecut i-a găsit pe cei doi în Maldive. Un resort scump, 30.000 de euro timp de 8 nopți, într-un loc de basm. Atunci se vorbea despre faptul că au ales să plece la capătul lumii, departe de agitație și stres, tocmai pentru a-l aduce pe lume pe micul moștenitor al imperiului Munteanu.

Atac fără menajamente la adresa Deliei: ”Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor! Donează o fărămiță din averea ta colosală”

Publicat: 12 May. 2020, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă