De ce nu a făcut Delia un copil până acum: „Lumea în care trăim nu-mi place atât de mult”

Publicat: 02 Apr. 2021, 14:04 Vedete

Delia Matache este cu siguranță dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Artista are o familie frumoasă, însă întrebarea care a stat pe buzele tuturor în ceea ce o privește a fost legată de faptul că blondina nu a rămas însărcinată. În cadrul unui interviu vedeta a vorbit deschis despre acest subiect.

Delia a recunoscut că întrebarea care o urmărește de câțiva ani este ”Când faci un copil?”, iar acest lucru a început să o deranjeze din ce în ce mai tare.

Deși are o relație specială cu cei doi copii ai surorii sale Oana, artista explică faptul că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei”, declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!.

Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Cu ceva timp în urmă, despre aceeași întrebare, Delia mărturisea pentru Adevărul„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Apr. 2021, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă