Doua surori au murit intr-o masina din cauza temperaturii din vehicul. Cum s-a intamplat nenorocirea?

Publicat: 25 iul. 2018, 18:38 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Surorile au murit in conditii de groaza.

Doua surori au murit intr-o masina din cauza temperaturii din vehicul. Tragedia s-a intamplat din cauza ca ele doua au ramas singure in masina si s-au jucat la temperatura masinii, care a ajuns la 36C.

Cele doua surori avea 3 si 5 ani au murit din cauza temperaturii ridicate, fiind blocate in masina. Trupurile celor doua fetite au fost gasite de bunicul lor, in masina unchiului lor, care era parcata in fata casei familiei din Benghu, China.

Doua surori au murit intr-o masina din cauza caniculei

Bunicul lor avea grija de ele cat mama lor era plecata la munca. Acesta a adormit, iar intre timp fetitele au intrat in masina. Autoritatile cred ca cele doua surori se jucau inauntrul masinii, care a ramas deschisa, iar din motive necunoscute momentan, masina s-a blocat si cele doua fetite au fost prinse in autovehicul.

Politistii au spus ca unchiul fetitelor a parcat masina si s-a dus in casa pentru a se ocupa de niste treburi. Un membru al familiei pretinde ca a incuiat masina de la distanta, nu a functionat sistemul si de aceea masina ar fi ramas neinchisa ca fetele sa poata intra.

Publicat: 25 iul. 2018, 18:38 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă