Dorian Popa și-a cerut iubita în căsătorie. Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:40 Vedete

Bucurie mare în familia lui Dorian Popa. Artistul și-a cerut partenera în căsătorie spre bucuria mamei sale, dar și a prietenilor. Chiar dacă momentul a fost unul emoționant pentru frumoasa brunetă, un moment de neatenție a reușit să le strice celor doi bucuria.

Dorian și Babs formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt extrem de discreți atunci când vine vorba de relația pe care o au, însă bruneta nu s-a putut abține să nu povestească cel mai frumos moment din viața sa.

Este cunoscut faptul că Dorian Popa are o relație foarte apropiată cu fanii săi. Artistul are un canal de YouTube în care filmează activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi, însă nu a vorbit nimic despre cererea în căsătorie.

Bomba a fost aruncată de partenera artistului, însă până ca Babs să facă totul public nu s-a știut absolut nimic.

Inelul de logodnă a ”dispărut”

Deși momentul a fost unul cât se poate de special, un moment de neatenție a reușit să îi strice fericirea brunetei. Potrivit spuselor lui Babs, inelul oferit de vedeta, între timp, a dispărut.

”Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul”, a spus Babs pe pagina sa de Instagram.

Babs, declarații din intimitate. Cum își descrie bruneta iubitul

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor.

Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit”, a spus Claudia Iosif pentru Viva!.

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă