Dorian Popa, decizie radicală la începutul anului. Vestea a șocat o țară întreagă: ”Sper ca până în luna februarie să mi se îndeplinească această dorință”

Publicat: 07 Jan. 2021, 12:21 Vedete

Dorian Popa a luat o decizie neașteptată. Artistul este decis să își schimbe numele din buletin și a oferit câteva detalii despre dorința care speră să îi fie îndeplinită până în luna februarie.

Este cunoscut faptul că Dorian Popa este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România. Recent și-a șocat fanii cu vestea că își dorește să își schimbe numele din buletin.

Artistul s-a interesat deja de ce anume este nevoie pentru a face demersurile și mai ales pentru a fi în conformitate cu legea.

”Sper ca până în luna februarie să mi se îndeplinească această dorință”

Dorian Popa își dorește ca până în luna februarie a acestui an, când face patru ani de prezență pe YouTube, să i se îndeplinească această dorință.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: “când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: “păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea”, a completat artistul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 12:21 Vedete
Pe aceeași temă