Dorian Popa nu şi-a iertat tatăl. De ce nu a mers artistul la înmormântarea părintelui său

Publicat: 23 Jun. 2021, 15:43 Vedete

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România! Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare în public, puţini sunt cei care ştiu faptul că vedeta a trecut prin momente dificile în copilărie. Cântăreţul şi-a deschis sufletul şi a explicat de ce nu şi-a iertat niciodată tatăl, deşi nu se mai află printre noi.

Celebrul artist a povestit faptul că el şi fratele său au suferit foarte mult în copilărie din cauza tatălui lor. Părinţii au decis să se separe din cauza neînţelegerilor, iar după ce ruptura s-a produs, tatăl a fost cel care a încercat să îi atragă pe băieţi de partea lor.

„Mi-a zis păi dacă nu vrei să fii de partea mea, dacă nu-mi aduci mașina – și asta cred că o spun in premieră mondială – voi da mașina furată. Și vezi că mașina este în leasing pe societatea comercială, tu nu ești utilizator de drept și atunci imaginează-ți singur ce se va întâmpla (…) nu știu dacă intram la pușcărie, dar cu siguranță eram acuzat de ceva, pentru că foloseam o mașină nu era a mea.

Și atunci am zis this is the end (n.r. până aici a fost), cu punctul ăla mare și negru, și am returnat și mașina, și o stație auto (…) Pur și simplu i-am înapoiat bunurile și mi-am văzut de viața mea”, a mărturisit Dorian Popa.

De ce nu a vrut să meargă Dorian Popa la înmormântarea tatălui său

„Am avut o luptă interioară foarte puternică. În primul rând munceam foarte mult, pentru că jucam în serialul „Pariu cu viața” și dacă nu mă înșel se suprapunea chiar cu un mini turneu pe acre îl aveam noi atunci, nu că ar fi fost o problemă, toată lumea m-ar fi înțeles și mi-ar fi dat voie să fac această alegere, însă a fost o problemă. Înainte cu câteva luni sau ani de momentul tragic, tatăl meu mi-a dat un mesaj după ani în care nu mi-a scris și după ani în care i-a vorbit foarte urât mamei mele. Eu aflam că mama plângea și îmi trimitea acele mesaje. Am avut o luptă interioară și a fost exact mesajul ăla pe care ți-l dă omul când reușești în viață și e mândru de tine doar pentru că ai reușit, nu pentru că… Când eram student, în cămin la ASE m-a sunat să dau mașina înapoi. Când Dorian Popa a ajuns în „Pariu cu viața” și „La la Band”, hopa, stai că e băiatul meu! Nu era un mesaj frumos, era un mesaj succint, un mesaj de la un om care își dorea o împăcare, dar nu era pregătit să-și asume greșelile. 

Sper să nu generez un val de hate și un val de oameni care să mă judece, dar din păcate nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greșesc, pentru că sunt un om extrem de credincios. Se spune că după ce se duc oamenii, ei trebuie iertați. Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta. Am avut nopți întregi în care m-am gândit, oare Dumnezeu mă va pedepsi pentru că nu pot să-l iert? Și nu cred, pentru că nu-l vorbesc de rău, nu mă gândesc în sens foarte negativ în ceea ce îl privește, dar nu pot să-l iert. Asta simt. Dacă mesajul acela la care am ales să nu-i răspund, dacă începea cu îmi pare rău, toate lucrurile stăteau altfel. Mama l-a iertat și mă doare, dar dacă ea așa a simțit. Mama a fost la înmormântare, fratele meu nu.”, a povestit Dorian Popa.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Jun. 2021, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă