Dorian Popa este unul dintre cei mai bine plătiți influenceri! Pentru ce sumă se dă artistul jos din pat

Publicat: 18 Jun. 2021, 19:38 Vedete

Dorian Popa, unul dintre cei mai bine plătiți influenceri! Artistul a ajuns să câștige sume frumușele din contractele de promovare.

Artistul a ajuns în topul preferințelor mai multor branduri, asta pentru că lucrează ca un profesionist și respectă cu strictețe contractele de promovare. Mai mult, este foarte activ în mediul online, pe toate conturile sale de socializare unde ține legatura cu comunitatea lui. Dorian Popa a ajuns sa aibă 2,3 milioane de urmăritori doar pe Instagram! La fel de implicat este și atunci când face vloguri în care le arată fanilor săi tot felul de situații prin care trece sau cum arată anumite zile din viața lui, cu bune și cu rele, și nu numai.

Dorian Popa, unul dintre cei mai bine plătiți influenceri

Conform surselor din showbiz, Dorian Popa, cel mai bine plătit vlogger al momentului, a ajuns să câștige foarte bine din contractele pe care le are în mediul online, el fiind unul dintre cei mai “vânați” influenceri din showbiz. Însă, dacă vrei ca artistul să-ți promoveze un produs vei fi nevoit să scoți din buzunar o sumă frumușică, cu multe zerouri.

Dorian Popa ar încasa doar pentru un story pe Instagram nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de euro, după cum spun cârcotașii.

La un moment dat s-a scris că artistul câștigă în jur de 40.000 de euro pe lună.

“În primul rând a fost un „noroc chior”, ca să zic așa, faptul că online-ul a fost una dintre ramurile care „a înflorit” în această perioadă nefavorabilă. Pe de altă parte.. zice graiul viu că „norocul ți-l mai faci și cu mâna ta”.. putând din acest punct de vedere să vă spun că „investesc” de ceva ani în tot ceea ce înseamnă social media, motiv pentru care cred că acum culeg roadele. Cred că voi mai avea griji mulți ani de aici încolo.. cariera în showbiz este extrem de efemeră.

Domnul Țiriac a spus că „Ai atâția bani câți poți scoate din buzunar”.. așa că mai am de muncă un piculeț până la milion cash”, declara Dorian Popa pentru CIAO.RO.

Foto: Arhiva CIAO.RO

 

 

 

Publicat: 18 Jun. 2021, 19:38 Vedete
Pe aceeași temă