Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună! ”Se tot întreabă lumea dacă fac videochat…”

Publicat: 13 Sep. 2020, 16:21 Vedete

Dorian Popa este unul dintre cele mai apreciate persoane din țară la nivel artistic. Recent, el a destăinuit pe rețelele de socializare câți bani face din pasiunile sale.

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Ultima melodie scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 9,1 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar două săptămâni.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. De asemenea, artistul mai este plătit și pentru contractele de imagine și pentru cele de plasare de produse.

Dorian Popa și-a vândut bolidul

Dorian Popa şi-a luat la revedere de la maşina sa, bolidul pe care l-a îndrăgit enorm. Bolidul pe care l-a vândut Dorian Popa este un BMW X6 în valoare de 80.000 de euro. Cu câteva luni în urmă, Dorian Popa a hotărât că maşina sa nu arată așa cum și-ar dori și a apelat la o firmă de tunning auto pentr a-și schimba întreaga mașină. Rezultatul a fost fenomenal, bolidul acestuia arând ca o navă spațială, așa cum se vede în clipul postat pe Youtube, atunci când artistul a văzut mașina prima dată.

„Pentru ultima oară, dăm numărul jos. O pupăm dulce pe mașchinuță și îi spunem pa-pa: „Să fii fericită și să fii fată bună mai departe”! Mă încearcă un sentiment ciudat. E mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, pe care voi o cunoașteți cel mai bine. Trebuie să recunosc că mă încearcă așa o emoție…parcă plec la facultate și o las pe mamișor acasă”, a zis Dorian Popa.

 

Publicat: 13 Sep. 2020, 16:21 Vedete
Pe aceeași temă