Fiță! Ce și-a pus Dorian Popa la vilă: ”Casa mea, regulile mele”

Publicat: 04 Aug. 2020, 13:40 Vedete

Lui Dorian Popa i s-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe ale sale, și anume să aibă o casă frumoasă, aranjată după bunul lui plac. Zis și făcut! După ce a reușit să facă planul și să ridice vila din apropiere de București, artistul se mândrește acum cu o nouă ”fiță”!

Dorian Popa a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în piscina din curtea vilei sale, dar nu oricum! Ci pe un skijet! Vedeta chiar a și notat un mesaj în dreptul imaginii de pe Instagram: ”Casa mea, regulile mele!”.

Investiția în casă a fost una enormă. Dar, pentru lux, trebuie să plătești! Așa că Dorian Popa a scos din buzunar mai mult de 300.000 de euro pentru un colț de rai doar al lui. Vila de un alb imaculat, cu un teren de 600 de metri pătrați, este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase realizări ale artistului.

View this post on Instagram

MY HOUSE 👉 MY RULES 😎

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Dorian Popa a plecat de jos.  A reușit să își ridice o vilă scumpă

Dorian Popa spunea într-o emisiune de la radio faptul că să ridici o casă este cu adevărat greu, deoarece trebuie să investești mulți bani, iar munca e pe măsură. Dar iată că acum artistul se poate bucura de vila de 300.000 de euro, dar și de garsoniera în care a stat atâta timp!

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM.

Publicat: 04 Aug. 2020, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă