Dorian Popa și-a ridicat casă de lux, dar a cumpărat și garsoniera în care a stat! ”Nu aveam cum să las în urmă…”

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:26 Vedete

Dorian Popa și-a ridicat o casă foarte frumoasă în apropiere de București, chiar la periferie. A strâns bani și a muncit ani de zile pentru a putea să își vadă visul împlinit. Mobilă nouă, o piscină cool și o curte în care poate sta liniștit la soare, să se bronzeze alături de persoana iubită.

Dar de data aceasta, chiar dacă Dorian Popa are acum o vilă cu etaj, artistul a luat decizia de a cumpăra garsoniera în care a stat atât de mult timp. Chiar pe internet, Dorian a arătat internauților contractul de vânzare-cumpărare, evident acoperind numele, locația și alte date personale.

”Nu aveam cum să las în urmă locșorul din care am plecat”, a scris Dorian Popa pe Instagram, arată Cancan. Vila de 600 metri pătrați și-a arătat chiar și în vlogurile sale de pe Youtube!

Dorian Popa a plecat de jos.  A reușit să își ridice o vilă scumpă

Dorian Popa spunea într-o emisiune de la radio faptul că să ridici o casă este cu adevărat greu, deoarece trebuie să investești mulți bani, iar munca e pe măsură. Dar iată că acum artistul se poate bucura de vila de 300.000 de euro, dar și de garsoniera în care a stat atâta timp!

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM.

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:26 Vedete
Pe aceeași temă