Surpriza lui Dorian Popa pentru mama sa! S-a emoționat până la lacrimi

Publicat: 26 Feb. 2020, 15:23 Vedete

Dorian Popa a făcut un gest extraordinar de frumos pentru mama lui! Celebrul artist vrea să îi cumpere acesteia o casă!

Ținând foarte mult la ”mamișor” și iubind-o cu toată dragostea din lume, Dorian Popa a vrut să facă un gest foarte frumos pentru cea care i-a dat viață. Astfel, el a decis să îi cumpere mamei sale o casă și să aibă parte de tot confortul din lume. Este un gest lăudabil pentru acesta, căci atunci când el și fratele lui erau mici, tatăl lor i-a părăsit, mama rămânând singura care să aibă grijă de ei.

Surpriza lui Dorian Popa pentru mamă. Vrea să îi cumpere lui ”mamișor” o căsuță!

„Hâţ Johnuţule! Unele din planurile pe care nu vi le-am povestit până acum pentru că eram în plină desfăşurare ale altor planuri este acela de a reuşi în sfârşit să cumpăr un apartament în care să stea mamişor”, a spus cântărețul în vlogul său.

Câți bani câștigă, de fapt, Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa face vloguri de câţiva ani, însă a fost destul de discret atunci când a venit vorba să devoaleze câți bani câștigă din această activitate. Câștigurile sale s-au dezvoltat pe zi ce trece mai mult, datorită content-ului pe care îl are pe pagina sa.

Am aflat însă că artistul câștigă din vlogurile pe care le face, dar și din postarea pieselor muzicale aproximativ 60.000 de dolari într-o lună bună. Dacă se întâmplă să aibă şi câte o luna mai proastă în conturile artistului se virează ”doar” 4.000 de dolari.

Ce maşină conduce Dorian Popa

Dorian Popa conduce un BMW X6 în valoare de 80.000 de euro. Cu câteva săptămâni în urmă, Dorian Popa a hotărât că bolidul său nu arată așa cum și-ar dori și a apelat la o firmă de tunning auto pentr a-și schimba întreaga mașină. Rezultatul a fost fenomenal, bolidul acestuia arând ca o navă spațială, așa cum se vede în clipul postat pe Youtube, atunci când artistul a văzut mașina prima dată.

Publicat: 26 Feb. 2020, 15:23 Vedete
Pe aceeași temă