Doliu în lumea artistică. Alien Huang a murit la 36 de ani. Decesul artistului, similar cu cel al unui actor român celebru!

Publicat: 18 Sep. 2020, 09:48 Arhiva

Este doliu în lumea artistică din Taiwan. Actorul și cântărețul Alien Huang s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani.

Tânărul artist de doar 36 de ani a fost găsit fără suflare în propria sa locuință chiar de tatăl lui. Condițiile sunt suspecte, căci Alien Huang a fost mort în baie în jurul orelor 10:00 – 11:00, dimineața. El și tatăl lui ar fi trebuit să meargă în oraș pentru a servi prânzul, însă ziua s-a transformat imediat într-un coșmar, când l-a găsit în baie, întins pe jos, fără suflare.

Cântărețul a fost găsit dezbrăcat pe jumătate, în timp ce curgea apă în cadă. Criminaliștii spun că este probabil ca artistul să fi alunecat în baie și să se fi lovit la cap, având în vedere urmele de pe craniu. Oamenii legii au catalogat decesul ca fiind unul suspect. Au descoperit și pete de sânge pe podea. Acum, familia așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla cauza decesului, arată Cancan. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut să facă absolut nimic.

Moarte similară cu cea a unui actor român celebru

Însă, pe de altă parte, artistul din Taiwan, Alien Huang, a avut o moarte similară cu cea a celebrului actor român Costin Mărculescu. Actorul din ”Liceenii” a fost înmormântat sâmbătă, în data de 13 iunie, la cimitirul ”Reînvierea”. Actorul nu mai fusese văzut la locuință de 3-4 zile și nici nu a răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe apartamente. Costin Mărculescu a fost găsit de către ambulanțieri în cadă, în stare avansată de putrefacție. Raportul medicilor legiști arată că el a făcut infarct. Specialiștii au dezvăluit totodată faptul că au găsit urme de violență în zona capului din momentul în care actorul a căzut din picioare.

Publicat: 18 Sep. 2020, 09:48 Arhiva
Pe aceeași temă