DIICOT a cerut familiei Alexandrei să ridice certificatul constatator al morții fetei. Familia nu recunoaște decesul fetei

Publicat: 20 Dec. 2019, 15:29 News

DIICOT a chemat familia Măceșanu, luni, la sediul instituției, pentru a ridica certificatul constatator al morții Alexandrei. Cumpănașu a anunțat că nimeni nu va ridica documentul, deoarece familia nu recunoaște decesul fetei.

Potrivit unor surse din cadrul DIICOT, familia Alexandrei a fost chemată, luni, să ridice certificatul constatator al morții tinerei.

Pe de altă parte, Alexandru Cumpănașu a precizat că nimeni nu va ridica documentul.

„Nu ridicăm certificatul de deces! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani. (…) Decizia familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: Nu vom ridica acest certificat. Nu recunoaștem decesul Alexandrei în acel butoi”, a scris pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

Potrivit unchiului Alexandrei Măceșanu, luni, 23 decembrie, familia fetei va da o declarație prin care anunțăne că refuză să ridice documentul.

Gheorghe Dincă, în prezent arestat preventiv, a spus că atât pe Luiza Melencu, cât și pe Alexandra Măceșanu, le-a ucis. Analizele INML au arătat că rămășițele Alexandrei Măceșanu sunt cele din butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Publicat: 20 Dec. 2019, 15:29 News
Pe aceeași temă