O țară întreagă îl cunoaște pe marele artist Tudor Chirilă, dar puțini sunt cei care știu cine este partenera de viață a acestuia. Actorul formează un cuplu cu Iulia Mîzgan de mai bine de un deceniu și au împreună doi copii minunați. Deși este o persoană sinceră atunci când vine vorba despre cariera sa, pe atât de secretos este atunci când vine vorba de familia sa. Cine este Iulia Mîzgan, iubita îndrăgitului artist, și ce diferență de vârstă este între ei.
Actor, dar și cântăreț cunoscut și apreciat, Tudor Chirilă are o viață reușită și pe plan personal. Este într-o relație de mai bine de un deceniu cu iubita sa Iulia Mîzgan, deși mama copiilor lui este o prezență foarte rară în lumina reflectoarelor. Împreună încă din 2012, cei doi au doi băieți, Ivan și Petru, de 6 și 8 ani, pe care îi iubesc enorm. Dar cine este partenera de viață a artistului?
Ei bine, Iulia Mîzgan are propria ei afacere de succes și nu are nici cea mai mică legătură cu showbiz-ul, cu toate că și-a însoțit iubitul la evenimente publice, fanii aproape că pot număra pe degetele de la o mână dățile în care a apărut alături de Tudor Chirilă. Ea se ocupă de ani buni de afacerea cu jucării pe care o deține și îi merge de minune, iar cifra de afaceri este una foarte bună. Citește mai multe aici.
În ciuda faptului că formează un cuplu de zile mari, Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan nu sunt căsătoriți. Care este motivul pentru care nu fac acest pas?
„Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.
Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor.
Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a mărturisit Tudor Chirilă, într-un interviu acordat revistei Taifasuri.
„Frica asta mă însoțește permanent. Cred că eforturile noastre în spre a fi niște părinți mai buni sunt mai conștiente decât efoturile alor noștri. Ai noștri plecau de la ideea clară că sunt niște părinți buni, că tot ce fac, ei fac pentru noi, fără să îi mai intereseze dacă ne afectează într-un fel pozitiv sau negativ. Drumul spre iad este pavat cu bune intenții. Cred că asta este valabil pentru orice părinte, mai puțin pentru cazurile exagerate cu bătăi, droguri ș.a.m.d. (…) De foarte multe ori cădem. Pentru mine e un must să am o relație cu ei în care lor să nu le fie frică de mine, de personalitatea mea.
Cred că să ridici tonul e echivalent cu o palmă. Vezi cum un copil de 6-7 ani se sperie când ridici tonul. De fiecare dată încerc să îmi cer scuze, pentru că chiar cred că e important să nu apăsăm copiii cu o falsă iluzie că noi suntem niște statui de nedărâmat. După aceea cu asta o să se lupte ei, cu statuile astea pe care o să încerce să le dărâme în viața lor. Cred că și eu am încercat să dărâm statuia tatălui și a mamei’, spune Tudor Chirilă.
„Familia asta mi-a permis să fac toate tâmpeniile. Câtă încredere dăm noi copiilor noștri? Mai mult, câtă încredere dă școala, sistemul de educație copiilor noștri? Care stau de luni până vineri mai mult cu alții decât cu noi. Adică pleacă de acasă și 8 ore nu-i mai vezi. Copiii noștri sunt niște corporatiști, niște bugetari, niște angajați de mici. Ți-l ia de acasă de la 9 și se întoarce acasă la 4 obosit, la 6 e avioane și la 8 jumătate trebuie să își facă un duș.
Mai sunt 4 ore pe care poți să ți le petreci cu copilul, asta dacă părintele ajunge acasă la 4. Sunt părinți care nu își permit luxul acesta. E o generație care crește cu părinții în weekend și cele două ore, dacă ajungi acasă la 6. Responsabilitatea școlii să te facă să ai încredere în tine este uriașă’, a conchis Tudor Chirilă.